Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem vagyunk együtt de fűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyunk együtt de fűz engem, van jogom megharagudni amiért másokkal szórakozik miközben tudja hogy ezzel nekem teljesen össze töri a szívem? 21/

Figyelt kérdés

Masokkal úgy szórakozik hogy csak szórakozni akar tehát nem kapcsolatra szédíti azokat a nőket hanem flortol szexelni akar velük

Nekem inkább udvarol velem nem szórakozik, sétálni hív kedveskedik, próbál magába szerelmesiteni ami össze is jött neki....

Viszont nekem nagyon rosszul esik hogy más nőkkel mit csinal, kérdezte tőlem haragszok e rá, tehát tisztában van vele hogy nekem ez fáj

Ha továbbra sem tudom befejezni ezt hogy haragoskodok miközben együtt sem vagyunk, elfogom veszíteni?

Férfiak?

Szeretem de nem akarok sorba állni és arra várni mikor éli ki magát végre

2021. jún. 28. 11:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te sem várhatod el tőle hogy már azelőtt legyen hűséges mielőtt még össze sem jött veled....
2021. jún. 28. 11:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem akkor Mire vársz? Akkor miért nem jössz vele össze?

Nyilván ha komolyan gondolja veled nem fog félre kacsintgatni, de ha még együtt sem vagy vele akkor szerintem azt csinál amit akar

Mert valószínűleg ő is azt érzi hogy csak húzod az időt és nem halad veled egyről a kettőre

2021. jún. 28. 11:53
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Jogodban áll megharagudni, de mivel téged is csak fűzöget mint a többi nőt, így csak dugni akar veled is, minden elkötelezettség nélkül. Tudja jól hogy szerelmes vagy belé és ezért ilyen veled, nem véletlenül így közeledik feléd. Előbb utóbb úgyis le húzod a bugyit és tisztában van vele. Te is csak egy vagy számára a sok közül. Ne reménykedj.
2021. jún. 28. 11:59
 4/15 A kérdező kommentje:

Engem nem úgy fűz mint őket.

Velem nem csinál olyan dolgokat mint velük

Velem óvatos , fél

2021. jún. 28. 12:03
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Persze mert ez a taktika csali. Ne reménykedj. Tudom azt akarod hallani olvasni hogy igen te vagy a kivételes nő az életben... De sajnos el kell hogy keseritselek, nem vagy kivétel nála. Nem kellesz úgy neki, maximum csak egy pár dugásra
2021. jún. 28. 12:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Lépned kell, és akkor majd kiderül.
2021. jún. 28. 12:22
 7/15 A kérdező kommentje:

Azon gondolkozok hogy talán egy ideig el kéne távolodni tole hogy érezze hogy elveszit és ha kellek neki nem fogja hagyni, ha meg leszarja vissza szerez

De voltunk már igy párszor egy ideg rosszban vagyunk utána ugyanúgy közeledik

2021. jún. 28. 12:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem azt mondtuk, hogy játszmázz vele, hanem azt, hogy LÉPJ!

2021. jún. 28. 12:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom mit ne csinalj. Ne gyere ossze olyannal, aki mindenkinek csapja a szelet. Es ne jatszmazassal probalj valakit megszerezni. Egy felnott nonek ezekkel tisztaban kene mar lenni.
2021. jún. 28. 12:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
És mégis kin múlik, hogy nem vagytok együtt? Téged is ugyanúgy szédít, ahogy a többi csajt. Én hagynám a f*szba az ilyet inkább.
2021. jún. 28. 12:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!