Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyunk együtt de fűz engem, van jogom megharagudni amiért másokkal szórakozik miközben tudja hogy ezzel nekem teljesen össze töri a szívem? 21/
Masokkal úgy szórakozik hogy csak szórakozni akar tehát nem kapcsolatra szédíti azokat a nőket hanem flortol szexelni akar velük
Nekem inkább udvarol velem nem szórakozik, sétálni hív kedveskedik, próbál magába szerelmesiteni ami össze is jött neki....
Viszont nekem nagyon rosszul esik hogy más nőkkel mit csinal, kérdezte tőlem haragszok e rá, tehát tisztában van vele hogy nekem ez fáj
Ha továbbra sem tudom befejezni ezt hogy haragoskodok miközben együtt sem vagyunk, elfogom veszíteni?
Férfiak?
Szeretem de nem akarok sorba állni és arra várni mikor éli ki magát végre
Azt nem értem akkor Mire vársz? Akkor miért nem jössz vele össze?
Nyilván ha komolyan gondolja veled nem fog félre kacsintgatni, de ha még együtt sem vagy vele akkor szerintem azt csinál amit akar
Mert valószínűleg ő is azt érzi hogy csak húzod az időt és nem halad veled egyről a kettőre
Engem nem úgy fűz mint őket.
Velem nem csinál olyan dolgokat mint velük
Velem óvatos , fél
Azon gondolkozok hogy talán egy ideig el kéne távolodni tole hogy érezze hogy elveszit és ha kellek neki nem fogja hagyni, ha meg leszarja vissza szerez
De voltunk már igy párszor egy ideg rosszban vagyunk utána ugyanúgy közeledik
Nem.
Nem azt mondtuk, hogy játszmázz vele, hanem azt, hogy LÉPJ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!