Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem vagyunk együtt de fűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyunk együtt de fűz engem, van jogom megharagudni amiért másokkal szórakozik miközben tudja hogy ezzel nekem teljesen össze töri a szívem? 21/

Figyelt kérdés

Masokkal úgy szórakozik hogy csak szórakozni akar tehát nem kapcsolatra szédíti azokat a nőket hanem flortol szexelni akar velük

Nekem inkább udvarol velem nem szórakozik, sétálni hív kedveskedik, próbál magába szerelmesiteni ami össze is jött neki....

Viszont nekem nagyon rosszul esik hogy más nőkkel mit csinal, kérdezte tőlem haragszok e rá, tehát tisztában van vele hogy nekem ez fáj

Ha továbbra sem tudom befejezni ezt hogy haragoskodok miközben együtt sem vagyunk, elfogom veszíteni?

Férfiak?

Szeretem de nem akarok sorba állni és arra várni mikor éli ki magát végre

2021. jún. 28. 11:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Egészen nyugodt lehetsz, semmivel nem vagy különb számára a többi csajnál, sőt veled még szexelni sem akar, csak tetszik a rajongásod! Az ilyen pasikat messzire el kell kerülni.
2021. jún. 28. 13:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, mit mondtok neki, tök gyerek még.
2021. jún. 28. 13:23
 13/15 Ramos ökle ***** válasza:
98%

Ha a kérdés valós, akkor nagy a baj nálad.

1. "nem vagyunk együtt de fűz engem, van jogom megharagudni" - Nincs jogod.

2. "tudja hogy ezzel nekem teljesen össze töri a szívem" - Csak h tudd, h hol a helyed. Teljesen egyértelmű.

3. "Nekem inkább udvarol velem nem szórakozik" - Ott vagy, amikor a többiekkel kettesben beszélget? Ne már, ne legyél ennyire naiv. :D

4. "tisztában van vele hogy nekem ez fáj" - Egy kedves, komoly lovagot sikerült kifognod. :D

5. "miközben együtt sem vagyunk, elfogom veszíteni?" - Mivan? :D Ezt úgy érted, h nem fog tovább h**lyének nézni? Mert csak olyasmit veszíthet el valaki, ami az övé volt. Ez a srác soha nem volt a tiéd, nem is lesz, legfeljebb pár hónapig.

6. "nem akarok sorba állni" - Kényszerít rá valaki? :D

Komolyan, én mindig abban bízom, h ezek trollkérdések, mert ennyire ész nélkül nem lehet ismerkedni.

De oké, nem vagy troll, itt van pár dolog:

NEM szeret a srác. NEM akar tőled semmi komolyat. NEM érdekli, h megbánt vagy sem. NEM jelentesz neki semmit. NEM fog miattad megváltozni. NEM te leszel az, aki miatt megváltozik.

Próbára teheted a tippjeimet, de szerintem nem éri meg.

2021. jún. 28. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira akarna téged, akkor miért fűzöget más nőket egyidejűleg?

Arról meg, hogy nekik mit mond, neked első kézből nem lehet infod. Max tőle. Hallani nem hallod.

De ez nem is lényeges: ha neki tényleg kellenél, hagyná a francba a többi nőt. És ő nem hagyja.

Mi a kérdés?

2021. jún. 28. 13:34
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Komoly kapcsolatot akarsz egy komolytalan embertől. Nem tűnik fel buta liba? 🤣
2021. jún. 28. 14:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!