Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek vele együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek vele együtt?

Figyelt kérdés
Nálam pár évvel idősebb de nem annyira. Sok barátja van, velem is elvan de legtöbbször másokkal van. Rájöttem hogy nekem ő tetszik... Nincsen már messengere és így ritkán beszélünk ami szerintem gáz. Segítsetek! Hogyan tudnék vele beszélni?
2021. jún. 10. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sms? Teló? Füstjelek? Mégis milyen kérdés ez? :D
2021. jún. 10. 18:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Sms? Nincsen telefonja.
2021. jún. 10. 18:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Volt de elhagyta
2021. jún. 10. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Na ne viccelj. :D

Jó, akkor vagy látogasd meg, ha olyan szintű az ismeretség (tekintve, hogy semmilyen más módon nem elérhető, talán nem is lenne furcsa, ha amúgy jól ismeritek egymást) vagy kérd meg egy haverját, hogy adja át az üzenetedet, miszerint "A Mari komál tégedet". Más út nincs.

2021. jún. 10. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lakása azért van, ugye? 😂
2021. jún. 10. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Van lakása nyugi. Amúgy köszönöm!
2021. jún. 10. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilván van telefonj, maximum azt hazudja, hogy nincs. Ha elhagyta is, tuti használ valami tartalékot.
2021. jún. 11. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!