Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírnak ki emberek együtt éveket, úgy, hogy nem unják meg egymást?
Én nem értem azt sem, aki akár 2 évig van együtt valakivel nagy szerelemben, nemhogy még tovább. Hogy nem unják meg egymást az emberek? Akár szexuálisan, akár személyiségileg. Én csoda lenne ha 1 évig kibírnám valakivel, mert szerintem egy idő után ráunnék a másikra szexuálisan is, meg a személyiségére is és valaki újra vágynék.
Még nem volt senkim, 17 vagyok, azért ebbe a kategóriába írtam, mert a tini párkapcsolatok amúgyis rövid életűek általában, ezért inkább a felnőtt párkapcsolatokra vagyok kiváncsi, ahol évekig is együtt vannak az emberek akár. Hogy bírják fenttartani addig a szerelmet, meg a vonzalmat, hogy ne unjanak rá a másikra?
Ez tini párkapcsolat kategória.
Nincs ezzel semmi probléma, csak ha valakivel együtt vagy, akkor ezt a gondolkodásmódot add a tudatára, mert máskülönben játszadozni fogsz másokkal.
Éld ki magad. Utána már az lesz unalmas, hogy nincs állandóság az életedben. (Persze nem minden esetben áll fent ez, de a legtöbb férfi szerintem egy bizonyos idő után vágyik az állandóságra.)
5 éve vagyok együtt a párommal, és eszembe sem jutott az, hogy bármikor is megunjam, nem érzem azt, hogy bármivel is rosszabb lenne a kapcsolatunk, épp ellenkezőleg, sokkal jobb, mint bármikor máskor.
Nyilván vannak különbségek, de itt például lehet párhuzamot vonni a barátsággal. A barátaidat is évente váltogatod?
Négy éve vagyok együtt a barátommal és sose untam egy napot se vele. Mindig lehet új dolgokat megtudni a másikról, új élményeket átélni, új dolgokat kipróbálni, látni, hogy a párunk hogyan viselkedik egy új szituációban.
Szexuálisan téren is lehet folyamatosan újítani: új pózok, új szerepjátékok, új játékszerek, új érdekességek és ha nyitott az adott pár, akár új embert is be lehet emelni, akár egy alkalomra, akár többre.
Olyan párt kell találni, akivel tényleg szerelmesek vagytok egymásba és nem csak megfeleltek pár alapvető dolognak. Emellett élni kell az életet, élményeket szerezni, utazni, stb.
Az én esetem nem általános, de leírom, hogy miért jó nekem így.
17 évesen ismertem meg a barátomat. Ő egyetemre járt, én gimibe, hétvégente találkoztunk. Utána én is egyetemre jártam, kicsit önállósodtam anyagilag is, más lehetőségek nyíltak. Később összeköltöztünk, adódott egy csomó új szituáció. Jött az eljegyzés, ami azért pár hónapig feldobta a hangulatom. Most házat vettünk, ez egy újabb lépés volt előre. 1-2 év múlva házasodunk, utána gyerek, talán másik gyerek és gyerekekkel sosem lesz unalmas az élet. Oviba megy, suliba megy, egyetemre megy stb.
Nekem az tetszik a helyzetünkben, hogy mire "megunnánk" az adott helyzetet, mindig csinálunk valamit, amivel előrébb van a kapcsolatunk. A szex sem unalmas, mivel sok mindent kipróbálunk, valamint annyira ismerjük már egymás testét, hogy idegennel nem lenne jobb az együttlét.
Szeretőt tartanak, ha van rá igényük.
Ha nincs, marad a szipla, halálos unalom, esetleg a kényszeres utazás/gyerekcsinálás/házcsinosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!