Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljak taktikázni vagy legyek önmagam?
Figyelt kérdés
Peldaul ismerkedési folyamatban... iszonyat turelmetlen vagyok. Pl valakivel elso jol sikerult randi után egyszeruen folyamatosan irogatnék. Elmondjam ezt neki? Vagy csak fogjam vissza magam?2021. júl. 3. 13:10
1/5 anonim válasza:
A személyes tapasztalatom az, hogy ha az emberi fia/lánya érzelmileg is felnőtt, akkor alább hagy ez a túlpörgés és állandó irogatás. Ettől függetlenül ha neked, nektek ez megy és jó, akkor csináljátok. Ha elmondod neki és ettől megijed, akkor nem ő a te embered.
Amúgy meg az a legjobb, ha mersz önmagad lenni, mert színjátékra és játszmákra nem lehet őszinte és stabil kapcsolatot építeni.
2/5 anonim válasza:
Legyél önmagad, de ebben benne van, hogy rohadtul sok leszel egyeseknek.
3/5 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis önmagad leszel. Jobb ezen előbb túlesni, mert később akár atverve is érezheti magát a másik, mert hogy "te nem ilyen vagy" "én nem ilyennek ismertelek meg" "én ezt nem is gondoltam volna rólad" stb. Sokkal kellemetlenebb később magyarázkodni, és addig is feszülni azon, hogy vagyon úgy is szeretne elfogadna-e vagy sem.
4/5 anonim válasza:
Légy önmagad. Akivel összepasszoltok, annak nem leszel sok.
Viszont én nőként óvatos vagyok. Első randi utáni hetekben.
Ha mondjuk neki nem voltam igazán szimpi, de mindig írok neki, akkor lehet, hogy könnyű préda vagyok, kihasznál,stb.
Nem játszom senkivel, csak megvárom, hogy a pasi írjon rám, de nem játszom meg magam vagy ilyesmi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azert azt gondolom h az ismerkedesnel egy ilyen egeszseges oda vissza dolog az jo ha kialalul. Nem? Ha folyton én hivom keresem a nőt akkor az nem lesz jó ...
2021. júl. 3. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!