Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy van egy lány aki tetszik, de nagyon zárkózott vagyok vele szemben és nem tudok, vagy inkább nem merek önmagam lenni mellette?
Figyelt kérdés
Más lánnyal pl sokkal nyitottabb vagyok, merek chatelni és bizalmasabb dolgokról is beszélni.
De aki tetszik, neki ritkán merek vele nem tudok laza lenni, kevesebbet beszélek és csak ritkán írok neki, mert félek, hogy ha gyakran írok akkor vagy idegesítem, vagy meg fog unni, vagy hogy olyat mondok neki, ami nem tetszik vagy ilyesmi.
2020. dec. 3. 18:56
1/3 anonim válasza:
Nem normális, ez a szorongás/idegeskedés csak taszítja a lányokat. Meg feltünő egy idő után, ha túl kedves vagy és félsz őszintének lenni.
2/3 anonim válasza:
Ha nagyon fiatal vagy, mondhatni, normális. De szedj össze egy is önbizalmat. Ha látod, hogy bejössz neki, hajrá!
3/3 anonim válasza:
Minden normális az egyes korokban, de gyakorolj, igyekezz, próbálkozz, és sikerülni fog:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!