Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tehetem első helyre a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetem első helyre a szerelmet és csak második helyere a gyerekemet?

Figyelt kérdés

Elvált anyuka vagyok.

A szerelemért felboríthatok egy eddig biztos életet a gyerekem és magam számára?

2021. júl. 1. 23:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

Sosem tenném. Sőt, eszembe se jutna.

N, gyerekes

2021. júl. 2. 08:44
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

Anyám ezt csinálta. Túléltük, de cserébe a nagymamámmal lett anya-lánya kapcsolatom, most utólag meg rinyál, hogy jajj nekünk miért nem olyan szoros a kapcsolatunk, miért mindent a mamával beszélek meg… hát mondtam neki, hogy te basztad el, ez van.

És én még szerencsés vagyok, hogy a mamám lett az anyapótlóm, lehetett volna valami idősebb lány, aki ki tudja mire szocializált volna, aztán lehettem volna a város k.vája.

2021. júl. 2. 18:31
 23/26 A kérdező kommentje:

Nekem fiam van. 8 éves. És anyum beleszól mindenbe. Már őt tekinti az anyjának, holott próbáltam vele lenni.

4 évig nem volt párom. Vagy csak kaland, amit nem kell tudnia a gyerkőcnek.

Most sem kimondottan a pasi miatt költöznénk el, sokkal inkább magunk miatt.

De tény, hogy velünk lenne a párom is. (egyelnőre csak pár napot és utána egyre többet).

2021. júl. 2. 19:07
 24/26 anonim ***** válasza:

Anyámtól én is elköltöztem volna, akár a Holdra is.

N, gyerekes

2021. júl. 2. 19:14
 25/26 anonim ***** válasza:
79%
Már alapból elég bizonytalan a gyerekeddel való kapcsolatod,ha az anyádat tekinti anyjának.
2021. júl. 2. 20:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Nyolc éves gyerekkel már meg lehet beszélni a dolgokat. És anyuddal is muszáj lenne.
2021. júl. 5. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!