Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetem első helyre a szerelmet és csak második helyere a gyerekemet?
Elvált anyuka vagyok.
A szerelemért felboríthatok egy eddig biztos életet a gyerekem és magam számára?
Sosem tenném. Sőt, eszembe se jutna.
N, gyerekes
Anyám ezt csinálta. Túléltük, de cserébe a nagymamámmal lett anya-lánya kapcsolatom, most utólag meg rinyál, hogy jajj nekünk miért nem olyan szoros a kapcsolatunk, miért mindent a mamával beszélek meg… hát mondtam neki, hogy te basztad el, ez van.
És én még szerencsés vagyok, hogy a mamám lett az anyapótlóm, lehetett volna valami idősebb lány, aki ki tudja mire szocializált volna, aztán lehettem volna a város k.vája.
Nekem fiam van. 8 éves. És anyum beleszól mindenbe. Már őt tekinti az anyjának, holott próbáltam vele lenni.
4 évig nem volt párom. Vagy csak kaland, amit nem kell tudnia a gyerkőcnek.
Most sem kimondottan a pasi miatt költöznénk el, sokkal inkább magunk miatt.
De tény, hogy velünk lenne a párom is. (egyelnőre csak pár napot és utána egyre többet).
Anyámtól én is elköltöztem volna, akár a Holdra is.
N, gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!