Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetem első helyre a szerelmet és csak második helyere a gyerekemet?
Elvált anyuka vagyok.
A szerelemért felboríthatok egy eddig biztos életet a gyerekem és magam számára?
Fugg a konkret helyzettől.
De egy boldogtalan, depis, magányos anyuka a gyereknek sem jó......
Jogod van a szerelemhez és párkapcsolathoz. Kérdés, hogy hozzátok költözne egy férfi, vagy ti a férfihez ami azzal jár, hogy kiszakítod a gyereket a megszokott környezetéből. Első esetben ha a férfi és a gyerek elfogadja egymást semmi gond. Másodikat én nem vállalnám be. Volt, hogy ezért ment tönkre egy kapcsolatom. 300kmre kellett volna költözöm 2 gyerekkel. Majd bele pusztultam... Nagyon szerettem azt a férfit, de a gyerekeimet helyeztem előtérbe.
Jöhet olyan szerelem az eletetben, amikor a gyerek nem veszít vele. Szóval nem a szerelemmel van baj, hanem azzal amivel járhat.
Én kockáztattam. A gyerekem 13 éves, megismertem a páromat, úgy láttam, hogy minden ok. Nekem mondjuk messze nem kellett költözni, tehát a barátok maradtak, iskola is stb. De ki kellett ragadnom a megszokott környezetéből, szembenézni azzal, hogy az apja az új párom ellen hangolja a gyereket (már rég elváltunk, mire jött az új párom, és ráadásul exem csalt meg, csak nem tud beletörődni, hogy megvagyok nélküle), de kockáztattam. Fél éve együtt élünk és a gyerekemnek is nagyon jó. Ha belegondolok abba, hogy mondjuk 5-8 év múlva kirepül, és csak azért maradnék egyedül, mert nem mertem egy kis kockázatot vállalni, akkor az rossz lenne. Ha esetleg még később kiderül, hogy mégsem működik a dolog stb, akkor is van hova mennünk, rossz kapcsolatban nem aradok benne. Ezt a lányom is tudja. Meg azt is, hogy ha úgy bánna a párom a lányommal, akkor egyértelműen ő lenne az első, és költöznénk újra.
Tehát függ attól, hogy milyen kockázatvállalásról van szó.
Szerintem lehet.
Az apukának se a gyerek az első, ugyanúgy lesz másik kapcsolata, családja.. Ha a gyerek lett volna az első akkor nála landolt volna.
Egy nő, attól hogy anya, szerintem ne áldozza fel magát. Ismerek olyat akinek a gyerek volt az első, nem is volt a válás után kapcsolata mert a gyerek nem akarta... A gyerek már felnőtt, külön él. Anyuka meg kesereg hogy otthagyta a jó lehetőségeket, most már nem talál magának olyan pasit aki normális lenne.
A gyerek x éves koráig börtönbe is kerulhet az anya ha elfelejti hogy jaj a gyerek ha tortenne vmi. Míg
Egy ffi miatt nem fog.
Jóhogy a gyerek az elso. Etetni, felügyelni, vagy azt megoldani, iskolaztatni, esetekben ápolni etc.
Büntetőjogi felelőssége is van.
Azaz csak ezutan jöhet a ffi eleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!