Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetem első helyre a szerelmet és csak második helyere a
gyerekemet?
Figyelt kérdés
Elvált anyuka vagyok.
A szerelemért felboríthatok egy eddig biztos életet a gyerekem és magam számára?
Nem nagyon kéne, hacsak nem akarsz egy lelkileg roncs, és később alkoholista-drogos gyereket.
2021. júl. 1. 23:32
2/26 anonim válasza:
Minden a körülményeken és a kivitelezésen múlik!
2021. júl. 1. 23:34
3/26 anonim válasza:
A szerelem elmúlik, a gyerek nem.
2021. júl. 1. 23:37
4/26 anonim válasza:
Szerintem rosszul fogalmazod meg a kérdést. A gyereked mindkenképp azt érdemli,hogy első legyen az életedben. Ettől még szakíthatsz a mostani pároddal,azt viszont majd utólag tudod meg,hogy megérte-e.
2021. júl. 1. 23:39
5/26 anonim válasza:
Attól függ. Láttam én szerelmes anyukát kézen fogva andalogni, miközben a 10 éves kislánya magányosan kullogott séta közben a hátuk mögött és majdnem sírt. Hát nem így kéne.
Viszont én azt vettem magamon észre, amikor szerelmes voltam és boldog, hogy a gyerekemmel is sokkal több minőségi időt tudtam tölteni, jelen tudtam lenni játék közben is. Nem jött össze az a szerelem és nem tudok játszani se. Évek óta nem volt egy felhőtlen pillanatom, a gyerek pedig érzi, attól fél állandóan, hogy meghalok. Jobb lett volna neki egy boldog szerelmes anyuka. De én elválni se tudtam.
2021. júl. 1. 23:40
6/26 anonim válasza:
Ezt így ebbe a formában ne tedd! Gyerek nem lehet második helyen ugyanis lelkileg nagyon meg fogja viselni…Ha valaki szeret téged,akkor a gyereket is fogadja el és ugyanúgy szeretnie kell mint téged,és fogadja el a tényt hogy ő lesz a második egy kapcsolatban nem a gyerek… Ha ez nem megy neki akkor ne is akarjon semmit…
2021. júl. 1. 23:40
7/26 anonim válasza:
Nem teheted! Akkor változtass, ha ez a gyerekednek is a legjobb lehetőség.
Egyedül ugorhatsz a semmibe, de te 2 életért vagy felelős.
2021. júl. 1. 23:45
8/26 anonim válasza:
Mi az, hogy nem teheti? Hogy otthagyjon egy nem működő házasságot? Egy gyereknek sem öröm, ha a szülei szarul vannak egymással. Nem világgá menne, gondolom, csak megpróbálna egy kapcsolatot, amiben még lehet boldog. Nem muszáj mártírnak lenni.
2021. júl. 1. 23:54
9/26 anonim válasza:
8-as Elvált anyuka, már rég nem a házasság felbontása a kérdés.
2021. júl. 2. 00:00
10/26 anonim válasza:
Elvált sem vagyok, anyuka sem, és nagyon szeretem az anyukám, de nekem ez fura. Az anyukák a gyerekeiket szeretik a legjobban... de a gyerekek csak egy ideig. Aztán a párjukat, majd a saját gyerekeiket. Elég magányosan hangzik, hogy az van neked az első helyen, akinek majd új családja lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!