Szerintetek nem gond, ha a második gyerekemet nem röviddel az első után szülöm meg, sőt még vissza is mennék dolgozni miután az elsőt beadtam az oviba?
Miert lenne gond? A gyerekvallalas nem loverseny,mindenki ugy csinalja ahogy szamara megfelelo.
A fiunk most lesz 8 eves,szeretnenk masik babat,de legkorabban is csak jovore szeretnek teherbe esni,igy minimum 10 ev korkulonbseg lesz a ket gyerek kozott.Aztan ha ugy erezzuk,esetleg vallalunk harmadikat is,de akkor amikor mi jonak latjuk, nem ahogy masok elvarjak.
Tapasztalatot tudok írni: 3 testvérem van, 8, 10 és 13 évvel idősebbek. Mindig kilógtam a sorból, gyerekkoromban nagyon utáltam, hogy ennyivel idősebbek. Kb 17-18 éves lehettem, amikor már kezdett kialakulni az igazi jó testvéri viszony.
A férjem és testvére között 18 hónap van, ők mindig jól kijöttek egymással, együtt játszottak, közös élményeik vannak. Mi megbeszéltünk, hogy mi is kis korkülönbséggel szeretnénk gyerekeket. A második fiúnkat várom, 20 hónap lesz köztünk :)
Ez az én tapasztalatom, de mindenki maga dönt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!