Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi egy lánynak, miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi egy lánynak, miert hazudik/tagad, nő ügyekkel kapcsolatban? Nem vagyunk párkapcsolatban!

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy en érzek iránta, és tudom hogy neki is rossz lenne ha soha többet nem látna....

Hogy miért nincs köztünk semmi testi dolog az mindegy , de engem az érdekel hogy miért hazudik nekem

Miert tagadja le ha felhozom neki hogy hallottam ezt azt más novel kapcsolatban?

Miert hazudik hogy nem igaz?

Amugy szinte olyan mintha kapcsolatban lennénk de mégsem, lehet hogy azért tagad mert fontos vagyok neki?

2021. jún. 25. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nő beszél a pasiügyeiről, akkor szerinte az rendben van. De ha a pasi beszél akkor egyből sértődés van a nőnél.

Csak egy példát említsek. Kavarunk az egyik kolléganőmmel, ő szokta említeni, hogy a párjával ezt vagy azt csináltak a hétvégén, meg esetleg volt szex is. De én ezt nem tehetem meg, sőt inkább még azt sem említettem neki, hogy voltunk moziban, mert egyből látszik rajta, hogy ez nem tetszik neki, pedig semmi komoly nincs, és tudja, hogy nem is lesz. Nos ezért nem beszélnek a pasik ilyen témákról, max az exről.

2021. jún. 25. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy meleg?
2021. jún. 25. 22:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem,dug azzal a novel
2021. jún. 25. 22:47
 4/5 anonim válasza:
0%
Ha zavar állj a sarkadra és mond meg neki inkább dugjon veled. Lehet fontolóra veszi és összejöttök. Nem rosszabb esetben csatlakoznál hozzájuk és tolnátok hármasban, az sem olyan rossz hidd el.
2021. jún. 26. 06:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha az a no nem lesz, veled fog dugni. Mivel tudja, hogy bele vagy zugva, majd jol kihasznalja. Na, max ezert lenne neki rossz, ha nem lennel.
2021. jún. 26. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!