Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy párkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban mennyire számít nektek az, hogy a férfi mit dologzik?

Figyelt kérdés
Álszenteskedést mellőzve, őszinte válaszokat szeretnék kérni.

2021. márc. 13. 20:02
1 2
 1/20 anonim válasza:
98%
Nekem nem számit,bármi munkaról is legyem szó,a munka nem szégyem
2021. márc. 13. 20:04
 2/20 anonim válasza:
100%
*Legyen,szégyen*
2021. márc. 13. 20:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít mi a munkája, hanem, hogy az hogyan hat rá. Senki sem szereti, ha rendszeresen idegroncsként jön haza munka után, stresszel rajta, vagy olyan szinten elfárad benne, hogy otthon semmit sem tud/akar csinálni.
2021. márc. 13. 20:12
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Azért egy átlag nő nem annyira büszke ha közmunkás a párja. De igazából egy normális keresete legyen amiből meg tudnak élni.
2021. márc. 13. 20:13
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
Altalaban a fizu a fontos
2021. márc. 13. 20:26
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén szólva van egy határ. Átmenetileg lehet mindenkinek sz.r munkája , nem az a gond. De ha nem akar változtatni, évekig pl kozmunkas az nekem nem jön be. De nalam fontos a jellem is. Hiaba milliomos ha egy f.rok az illető nekem nem kell( szegényebb is lehet f.rok szoval nem általánosítani akarok) .
2021. márc. 13. 21:44
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
1# hát én azért egy kukasra pl nem lennek büszke...
2021. márc. 13. 21:45
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nagyon fontos. Kutató vagyok, ez nem egy munka, hanem egy életforma. Aki nincs benne ebben a közegben, annak nehéz és felesleges is magyarázni. Mármint párkapcsolati szinten. A férjem is tudós, ahogy sok kollégámnak van szakmabéli párja, hasonló okokból. Mint az orvosoknak, vagy a színészeknek.
2021. márc. 13. 22:00
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
Fontos
2021. márc. 13. 22:07
 10/20 anonim ***** válasza:
85%
Hazudnék, ha azt mondanám nem számít. De ezt úgy értem, hogy mondjuk ne legyen napszámos, közmunkás, mert valahogy taszítana. Azt viszont nem várom, hogy vállalkozó, vagy orvos legyen, hiszen én sem vagyok az.
2021. márc. 13. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!