Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít? Párkapcsolatra milyen hatással van?Mit tehetek?
Leszbikus pár vagyunk .
Kapcsolatunk most mély ponton van. Az ő közöségi oldalán szerepel h kapcsolatban meg közös fotok is vannak rolunk.
Ő rokonság baráti köre tudja h leszbikus. Nálam nincs se az h kapcsolatban se fotok és rokonság se tudja. Bevallom félek h mit fognak gondolni rolam másik oldalam meg villággá kűrtőlné.Ha én is a közöségi oldalamon ugyan ugy szerepelne a dolog és ez álltal fel válalnám a dolgokat.
Változna a kapcsolatunk ?
Ha csak ez miatt változna, akkor az régen rossz.
Pont nektek kellene a legjobban tudni ezt,hogy a világ nem minden sarka olyan ,hogy bárhová kiállhatsz és felvállalhatod bárki előtt.
Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor téged nem fogad el.
Őszintén!?
Magam sem tudom miért van mélyponton. Látom rajta h szeret meg érzem is. Csak az a gyengédség nem is tudom minek nevezem. Ha puszit adok ha megőlelem nem lök el de nem is viszonozza. Meg mint ha magába lenne fordulva. Rossznak látja a világot. És elég sűrün mondja (nem tudom).Nem tudom mi ez sajnos.
Szakemberől hallani sem akar.
Voltak mély beszélgetések és ugyan oda jutott a dolog.
Ugyan azokat mondta.
Már egy előző posztban is írtam h miket hajt folyamatosan.
Csak nem tudom h ezért miért engem hibáztat. Mikor össze jöttünk ezek a problémák már fent álltak nála. Segítségemet semmiben nem fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!