Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 5 év korkülönbség az soknak számít?
Én vagyok 24 és a lány akibe beleszerettem ő 29 és róla tudni kell hogy már van gyereke.
Csak gondoltam megkérdezem hogy ez a korkülönbség nem túl sok e?
Előre is köszönöm a segítséget.
Hát ezt neked kell tudnod. Ha azt mondjuk sok akkor amiatt nem jössz össze vele?
Ha már felemerül ez a kérdés benned inkább hagyd az egészet.
Köztünk is annyi van. Eleinte volt zavaró, mikor én még semmit sem dolgoztam, csak egyetemre jártam és anyámékkal laktam, ő meg dolgozott pár éve, mellette tanult, külön élt, stb. Más világban éltünk (én 21 voltam, ő 26) és kellett idő, amíg én is felnőttem. De már akkor is sokat beszélgettünk és jól kijöttünk, akartam is változtatni, ő pedig ezt csak úgy boostolta..
10 év nekem is sok lenne, annyira nem is akarok beleöregedni egy kapcsolatba, de ez akkor és ott jót tett nekem. Én is puhítottam rajta :)
A te esetedben, igen, sok, mert ezen kattogsz.
Mondjuk ha a pasi nálam 5 évvel idősebb, az pont jó, de 5 évvel fiatalabb csávótól pont az ilyen teszetoszáskodás miatt mentsen meg a jó Isten. Sajnos pont a húszas korosztály javarészt a legnagyobb lutri, ahol 5-6 évet lehúz mellette az ember lánya, anélkül, hogy bármerre haladna a kapcsolat, nekem meg nincs erre szükség, mostani párom se véletlenül idősebb nálam.
Ha ezen kattogsz, akkor igen.
Egyébként rohadtul nem az.
Igaz, köztünk 3.5 év van csak (az én javamra, és én vagyok a nő), de volt 5 évvel fiatalabb barátom, mondjuk nem tartott sokáig, de nem a korkülönbség miatt lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!