Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy párkapcsolatban kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban kinek "kell" fizetni a programokat?

Figyelt kérdés

A barátomnak ciki az ha elmegyünk valahova és én akarok fizetni.

Szerintetek mi a normális ilyen téren? Néha a lány is fizethet nem? Pl ha a pasi épp levan égve de a lánynak van épp pénze.

22L

2017. márc. 26. 16:37
1 2
 1/12 kendrazoltan ***** válasza:
33%
Közös program, közös költség, ez lenne a normális, viszont a fiúk éreznek valamilyen kényszeres, ösztönszerű késztetést arra, hogy nekik kell fizetni, mert hát mégis milyen, ha a lány fizet? Idővel benő a fejük lágya, de ez is alapvetően valamilyen fals társadalmi beidegződés, amit még nem sikerült levetkőzni...
2017. márc. 26. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Én első randin hagytam, hogy a srác (most már párom) fizessen, mert fölajánlottam, de nagyon tiltakozott, de azóta felváltva fizetünk, van, hogy én hívom meg, van, hogy ő visz el :) Szerintem ez így a jó, egyik félben sem hagy hiányérzetet.

De tényleg vannak olyan férfiak, akik mindig fizetni akarnak, de őket nem értem, nekem meg egyszerűen rossz érzés, mert ha egyenlőek vagyunk, akkor hadd fizessek én is ugyanúgy.

2017. márc. 26. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

De jó! Micsoda új téma!

Eddig csak 816523 erre vonatkozó kérdés került kiírásra ...

2017. márc. 26. 16:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én annak a híve vagyok, hogy egyszer én, következőleg meg a nő fizesse. Vagy fele-fele adott programon, ha nagyon ragaszkodik akkor és ott ehhez.
2017. márc. 26. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

tapasztalat, hogy egyre több fiú akar felesben fizetni. első randin fizetnek csak szivesen "mindent" (2 kávét)

L22 a korombeliekről tudtam írni

2017. márc. 26. 17:10
 6/12 kendrazoltan ***** válasza:
Igen, de sajnos nem azért, mert felismerték, hogy ez badarság, hanem azért, mert nem akarnak dolgozni, csak sokat keresni...na most ugye munka nélkül nincs pénz, csak ha anyuci-apuci ad....az erőforrások szűkösek, így a kényszer viszi rá a sok korodbelit a felesben történő fizetésre...természetesen sok kivétel van, aki suli mellett is már dolgozik, így mindenkit megkérek, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, de ha szétnéztek magatok körül, ti is látjátok, mik a tendenciák...
2017. márc. 26. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolatban, hogy lehet ez kérdés??
2017. márc. 26. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy veszem észre, hogy a pasik egyre inkább nem akarnak fizetni. Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy kb. fele-fele arányban kijöjjön, vagy 55-45, és akkor megmarad a férfiegó is, meg nem gondolja azt sem, hogy ki akarom használni.
2017. márc. 26. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván első pár randin a férfinak,aztán felváltva vagy épp akinek pénze van.

Ehyszer összeismerkedtem egy pincér sráccal egy nyaraláskor ő mondta hogy másnap is ő lesz mwnnyek be beszélgessünk. Én barom leülök beszélgetünk néha kiszolgálja a vendégeket mondta nem e iszok valamit áhh mondom nem autmondja de igyál mert ha jön a főnök nehogy problémázoon ja mondom jólvan akkor hozz egy vizet és kajak képes volt velem kifizettetni azt a 200 ftos vizet mikor ő hívott oda meg ő erősködött hogy igyak. Komolyan úgy elszégyeltem magam. Nem bántottam meg elköszöntem tőle aztán többet se találkoztunk.

2017. márc. 26. 18:47
 10/12 kendrazoltan ***** válasza:
100%

Na az azért elég prosztó....

2017. márc. 26. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!