Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok inkább?
Figyelt kérdés
Egy álomszép és roppant intelligens lánnyal, egy izgalmas, mozgalmas és kockázatos kapcsolat, ami minden valószínűséggel nem egy életre szól, vagy egy visszafogottabb, kissé földhözragadtabb kapcsolat, egy csinos viszont nem kiemelkedő szépségű és átlagos intelligenciával rendelkező lánnyal, aki viszont feltétel nélkül szeret és egy életre szól a szerelme.
Ti melyiket választanátok?
Őszintén. A válasz ne az legyen amit x vagy y hallani akar hanem amit valóban gondoltok.
A kérdés cska elméleti, pusztán érdekel a feltételezés ☺️
2021. jún. 23. 23:02
1/13 anonim válasza:
Elsőt. Semmi sem tart örökké, de amíg tart, legalább élvezzem.
2/13 anonim válasza:
Előre úgysem lehet tudni, hogy egy életre szól-e vagy sem, szóval ezt ki is húztam a listából. Egyébként egyszerűen döntenék: amelyikbe szerelmes vagyok. Ha nem vagyok szerelmes, akkor nyilván azt, amelyik jobban kielégíti a testi vágyaimat.
4/13 anonim válasza:
Első
Szintén azért amit az első írt
7/13 nhzzhnnhzzhn válasza:
Semmi sem tart örökké szóval első
8/13 anonim válasza:
Második nekem sokkal jobban hangzik így őt kérném
9/13 anonim válasza:
Én a 2.-ban vagyok, és nagyon hálás vagyok ezért a kapcsolatért, nagyon jó alapja az életemnek, de nincs benne előrelépés. Nincs mire emlékezni már, csak telnek a napok, hónapok, évek... visszafog abban, hogy megvalósítsam magam.
10/13 anonim válasza:
Mucika, csak a lanyok keresik az eletreszolot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!