Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik típusú nőt választanátok eközül a kettő közül inkább párotokként?
Figyelt kérdés
1. Teljesen nőies
Hosszú haj, smink, műköröm, szoknyák, magassarkú
2. Kicsit fiús
Ugyanúgy hosszú haj, semmi smink, natúr köröm, gamer, sportcipő, és csak nagyon ritkán vesz fel szoknyát mert nem szereti
2019. ápr. 9. 08:32
1/25 anonim válasza:
Másodikat! A gamerségen kívül bejönnek az ilyen csajok, sokkal inkább, mint a "nőies" nők...
2/25 anonim válasza:
Nem ezek alapján találnám meg a páromat, de az eddigi barátnőim alapján inkább a 2.ba tartoztak, ha nem is teljesen de részben.
3/25 anonim válasza:
Mivel az első valószínűleg valami nagydarab jóképű pasit választ, ha szimpatikus a második, akkor őt. Különben meg maradok egyedül. Így 3,5 év után már majdnem mindegy. 🤷🏻♂️
4/25 anonim válasza:
Ja, valóban rengeteg köze lehet a magassarkúnak meg a sminknek ahhoz, hogy ki milyen csávóval akar lenni...
6/25 anonim válasza:
Egyébként teljesen nőies(csinos) lehet valaki a felsorolt dolgok nélkül is! :)
7/25 anonim válasza:
Es ha egyik nap ez a fajta vagyok, masik nap az?:D szeretek noiesen is oltozni, combfix szoknya, mukorom (mert sokaig ragtam es eleg gyengek, letoredeznek kulonben)
Masik nap meg sneaker, zenekaros polo, gordeszka:D
Az emberek nem egydimenziosak
8/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
ugyanígy a második személyre sem mondanám a leírtak alapján, hogy kicsit fiús :D
9/25 A kérdező kommentje:
Azért egy "cicababa" lehet, hogy írtózna a sportcipőtől vagy fiús pólótól, de persze megeshet hogy valaki ilyen is meg olyan is. Belőlem is nagyritkán előjön a nőies énem. Mondjuk én sminkelni nem igazán tudok, max cicásra húzom a szemem, de a műkörmöt meg egyenest elviselhetetlennek tartom. De van hogy egyberuhához vagy szoknyához támad kedvem magassarkúval.
2019. ápr. 9. 09:09
10/25 anonim válasza:
Kicsit tévedésben vagy a nőiességet illetően. Nem csak az lehet nőies, aki méteres műkörmöt hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!