Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiú és lány közt barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú és lány közt barátság? Igen vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Gondolkoztam ezen a témán, és kíváncsi lettem a ti véleményetekre is. Létezik a fiú lány barátság? Vagy minden esetben többet kezd el érezni az egyik fél? És ha igen abból lehet erősebb szerelem? Vagy mit lehet olyankor tenni? Egyszerű filozofikus kérdés, írjátok meg nektek mi erről a véleményetek. :) Ha lehet nemmel és korral. 28/F

2021. jún. 5. 06:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem messze több kell a vonzódáshoz, minthogy pénisz legyen a másik lába között. És a férfiak közül sem mindenki a farka után megy. Nekem két ellenkező nemű barátom van, mindkettőnek teljesen más nők jönnek be, mint én. Külsőre is, de leginkább belsőre, ami eleve meghatározza, hogy tuti nem fognak belém zúgni. Mindkettőnek tök helyes, normális barátnője (az egyiknek menyasszonya) van, akiket a tenyerükön hordoznak. Az egyikkel én is jóban vagyok, a másikat azért nem ismerem, mert más országban laknak, így neten keresztül nem volt lehetőségem megismerni. Mindketten hozzám jöttek annak idején szerelmi problémáikkal, tőlem kértek tanácsot egy-egy csajjal kapcsolatban. Soha egyik sem startolt rám. Ha megtették volna, abban a pillanatban lezártam volna, de egyetértünk abban, hogy egy zacskó chips iránt több szexuális vonzódást érzünk, mint egymás iránt.

Páromnak is van egy lánybarátja, emberileg szereti, de igazából bottal sem piszkálná meg.

Szóval azzal egyetértek, hogy csak két olyan ember között lehet barátság, akik nem vonzódnak egymáshoz, de azért, mert két ember ellenkező nemű, nem fognak automatikusan vonzódni egymáshoz.

2021. jún. 5. 08:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem egyetlen fiúbarátom van, ami remélhetőleg már örökké tartó barátság lesz. Előtte én sem hittem abban, hogy valakik között lehet csak simán barátság akik ellenkező neműek, de amikor megismertem őt 3 és fél éve megbizonyosodtam arról, hogy ez teljesen személyfüggő.

A mi esetünkben sosem lehetett beszélni vonzalomról, tökéletesen megértjük egymást és ha nem is minden nap, de minden héten beszélünk (nyilván a suli miatt most mindkettőnknek kevesebb ideje van).

Többször is kérdezgették, hogy "nem érzek iránta semmit?" meg ilyenek, de amikor a fiúbarátomnak barátnője lett, megkönnyebbültem, hisz semmilyen csalódás és féltékenység nem volt bennem, sőt...ők azok, akik hogyha szakítanak én elvesztem a reményt, hogy újra szerelmes legyek, mert tényleg az álompár kategóriába tartoznak bele.

Szóval összefoglalva szerintem a fiú-lány barátság egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy össze is fognak ők jönni.

2021. jún. 5. 12:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Haverság igen. De a puszi-ölelés már felvet kételyeket. Nincsen senki az ismerősi körömben aki “csak úgy”, barátilag puszilja meg a másikat. (Üdvözlő puszin kívül)
2021. jún. 5. 16:37
 14/14 anonim válasza:
Szerintem igaz fiú-lány barátság nem létezik. Akkor ott az egyiknek tetszik a másik.
2021. jún. 25. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!