Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoljak róla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak róla?

Figyelt kérdés

Kb. 3 éve egy sráccal nagyon jóban vagyunk. Baráti viszonyunk van, néha voltak benne extrák, de nem jártunk. Korábban azt mondta hogy nem szerelmes belém. Én úgy számoltam hogy vele akkor nem és sok év után most lett egy fiú akivel összejöttem. A fiú barátom nagyon ideges lett, megsértődött rám, amiért lett barátom amit amúgy nem értek miért hiszen ő mondta hogy nem szerelmes belém, elég egyértelmű hogy így más után nézek. A durva az hogy nem hisztizik hanem megszakított velem minden kapcsolatot 5 napja nem is keres, amikor én kerestem közölte hogy nem hagyjam békén. Nem értem min hisztizik. Szerintetek?

20/L

2021. máj. 31. 22:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Közölte hogy nem akar hallani rólam, hagyjam békén*

Bocsi az elírásért

2021. máj. 31. 22:29
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Még azért megrépàzott volna a közeljövőben, ami kútba esett.
2021. máj. 31. 22:39
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

"Baráti viszonyunk van, néha voltak benne extrák, de nem jártunk"

Tehát, voltak benne extrák, vagyis vonzódtatok egymáshoz, viszont barátok maradtatok. Talán félt lépni és kockára tenni a barátságotokat, vagy esetleg időközben változott meg a véleménye, esetleg most jött rá, hogy többet szeretne tőled.

Hagyd egy kicsit, hogy lenyugodjon, rendbe tegye a gondolatait és pár nap vagy egy-két hét múlva próbálj vele újra beszélni.

Ha fontos volt számára a barátságotok, akkor meg fogjátok tudni beszélni, ha pedig nem, akkor engedd el.

És sok boldogságot kívánok!!

2021. máj. 31. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
szimpla birtoklási vágy hisztivel
2021. máj. 31. 22:59
 5/11 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Igen, 700 ilyen kérdés volt már ebben a témában, szerintem évente.

Ahogy 4-es mondja, birtoklási vágy. Olyan ez, mint amikor valakit a saját játékodnak tartasz, de csak akkor és úgy, ahogy te akarod. Ha pedig a játékszer önálló lesz és másnál köt ki, akkor mérges lesz, h mégis hogy merészeled ezt. Ennyi, nem kell túlbonyolítani.

2021. máj. 31. 23:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Évekig mondogatta hogy úgy nem érdeklem, randikra járt úgy hogy tudtam róla, aztán mikor én tettem ugyanezt még neki áll feljebb
2021. máj. 31. 23:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy szerelmes beléd, vagy akarna tőled komoly kapcsolatot. Szerintem is birtoklási vágy. Nem akar téged, de zavarja, hogy más megkapott, mert sérti az egóját. Most már ráadásul nem tudja a testedet sem kihasználni. Én ennyit látnék a dologba, rendkívül gáz viselkedés egyébként.
2021. máj. 31. 23:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, meg korábban külsőleg belsőleg is megalázó megjegyzéseket tett de azért lefeküdt velem.
2021. máj. 31. 23:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy undorító személynek tűnik, örülj neki, hogy eltűnt az életedből. Majd ha próbál újra közeledni feléd, küldd el melegebb égtájra.
2021. jún. 1. 00:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Örök tanulságot kaptál kérdező, miszerint ha valakivel barátkozol, abba nem fér bele a szex. Persze ha nem adod oda magad neki, még ugyanúgy besértődhetett volna, de legalább nem használja ki a testedet. Mert itt erről volt szó. Lóxart volt itt barátság, jó volt neki, hogy van punci kötöttség nélkül, másra nem kellettél neki. Ez viszont most már nem játszik, ezért játsza a sértődött kisfiút, akitől elvették a kedvenc lapátját.
2021. jún. 1. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!