Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy ne gondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá?

Figyelt kérdés

Nem sokáig kavartunk, 4 hónapja lett vége, én fejeztem be, mert a körülmények olyanok voltak, hogy nem lehetett volna köztünk semmi (korkülönbség, kiderült hogy alkoholproblémái vannak ). 3 hónapja együtt vagyok valakivel, de nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe az előző. Az utóbbi időben jobban elkezdett hiányozni. Komolyan gondolom a párommal, és ha ő nem lenne, az előzővel akkor sem lennék... De annyira érdekel még mindig, és annyira rossz, hogy semmit nem tudok róla...mit csináljak, hogy ne rá gondoljak?

23/L

2021. ápr. 23. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld el, milyen napjaitok lennének...Részegen tántorogna, bűzlene a piától, a közös programokat is az határozná meg hogy hol lehet inni, ha olyan, akkor kötekedne is...ha ezt elképzeled, akkor lehet nem fog úgy hiányozni!
2021. ápr. 23. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk legközelebb nem egy hónap múlva vagy mással. Most meg szenvedjél csak. Vmi kapcsolat függő vagy, vagy mi bajod van? Mert, vmi van veled, az tuti.
2021. ápr. 23. 12:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, akkor lett volna hiba egy hónap múlva mással lenni, ha komoly kapcsolatnak vetettem volna véget, és azt fel kellett volna dolgozni.

De mivel nem komoly kapcsolat volt, az elején minden simán ment, nem hiányzott, jól éreztem magam mással, és kaptam az alkalmon, hogy találtam egy embert, akivel van jövő, minden stimmel. És továbbra is vele tervezem a jövőt, nem egy 2 hónapig tartó kalanddal. Csak zavar, hogy egyre többször eszembe jut. És nem is igazán értem, miért van ez. Sosem gondoltam vele komolyan.

2021. ápr. 23. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:

" és kaptam az alkalmon, hogy találtam egy embert, akivel van jövő," - ésszel akarsz/szeretnél érzelmeket. Rossz úton jársz.

2.

2021. ápr. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!