Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? ő ezt komolyan gondolja vagy nem? /lány vagyok 14 éves/ (többi lent! )
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki már 7 éve az osztálytársam, és egyik nap "bevallotta" (facebookon megírta) hogy szerelmes belém..de én nem érzem úgy hogy igazán szerelmes lenne belém mert emellett még más lányokat is ölelget és a haverjai előtt úgy viselkedik velem néha mint ha egy senki lennék, de közbe meg néha tényleg jó vele lenni néha meg már teljesen idegesít. segítsetek légyszi!! mindenféle tanács jöhet! köszönöm:)2013. okt. 18. 18:58
1/8 anonim válasza:
a 14 éves fiúk elég éretlenek még. szerintem hagyd
2/8 anonim válasza:
"egyik nap "bevallotta" (facebookon megírta) hogy szerelmes belém"
Nagyon tökös csávó.:D
3/8 anonim válasza:
Engem egyszer így b*szott át egy kedves ismerősöm általánosban, 8. végén. Szóval nem kell minden szavukat elhinned. Ne áruld el, hogy te hogy érzel iránta. Hadd küzdjön meg érted, ha tényleg kellesz neki. Ebből ki fog derülni.
4/8 A kérdező kommentje:
ja mi is már csak ebbe az évbe vagyunk osztálytársak
igazából még én se tudom h mit érzek, de az a baj hogy én is azt várom hogy küzdjön értem vagy hogy élőben bevalljon valamit..de nem nagyon halad ezzel..
2013. okt. 18. 19:08
5/8 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, hogy lehet átvág, hogy ez mekkora poén lesz majd.
De lehet nem, viszont ha nem is jön be akkor se adj neki támadható felületet, hogy megsajnálod. Szépen mond meg neki hogy te viszont nem érzel iránta semmit. Ha normális lesz veled akkor lehet kialakulna, de eddig erre nem volt lehetőség mert nem volt az.
7/8 A kérdező kommentje:
de én nem tudom elképzelni róla hogy átvágna..mert ő nem olyan típus h átvágjon másokat tök félénk
2013. okt. 18. 19:43
8/8 anonim válasza:
még ha nem is vág át, akkor is az ennyi idős fiúkban meg alapból a fiúkban nem nagyon lehet megbízni (persze vannak kivételek) de ennyi idősen elég éretlenek, nem nagyon tudják még mit akarnak, szerintem hagyd, ha úgy kell lennie úgyis lesz valami, ha meg nem, akkor meg leglább nem töltöttél fölösleges időt arra hogy ezen rágd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!