Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiú és lány közt barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú és lány közt barátság? Igen vagy nem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Gondolkoztam ezen a témán, és kíváncsi lettem a ti véleményetekre is. Létezik a fiú lány barátság? Vagy minden esetben többet kezd el érezni az egyik fél? És ha igen abból lehet erősebb szerelem? Vagy mit lehet olyankor tenni? Egyszerű filozofikus kérdés, írjátok meg nektek mi erről a véleményetek. :) Ha lehet nemmel és korral. 28/F

2021. jún. 5. 06:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, létezik.
Nem létezik.
Ritkán de működik.
Online térben, nagy távolság miatt pl. működik.
Egyéb. (Írd le nyugodtan).
47 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%

Talán max online, de ott sem vagyok biztos benne. Haverság talán létezhet, ha néha találkoznak meg eljárnak közös társasággal bulizni, de barátságnál majdnem biztos, hogy valamelyik fél többet érez legfeljebb sosem vallja be. Akkor létezhet ha a fiú meleg, a lány leszbikus.

29f

2021. jún. 5. 07:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Elég megosztó a téma. Ha engem kérdeznének minden bizonnyal nem tudnék azonnal válaszolni. Láttam már erre példát. Viszont láttam azt is ahogy barátságból lesz szerelem. Nekem volt távolabbi lány barátom. Ő Debrecen mellett lakott, én itt Békéscsaba mellett. Majdnem minden nap tartottuk a kapcsolatot néha találkoztunk is. És néha fel fel lángolt bennem is valami. Szóval azt mondanám hogy ideig óráig létezik csak. :)
2021. jún. 5. 07:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok fiú barátom volt, akikkel tényleg barátság volt köztünk, részemről biztosan. Az ő részükről ha volt is valami, nem lehetett komoly. Mert ha ilyet érzékeltem, akkor én kezdtem el távolodni, mert kellemetlenül éreztem tőle magam.

Volt egy párom, akinek volt egy nagyon jó lány barátja, és érzékeltem hogy ez tényleg csak barátság.

A többi srác akivel jártam olyan lámybarátaik voltak, akik bele voltak esve a barátomba, és ez egy idő után ki is bukott.

2021. jún. 5. 07:39
 4/14 anonim ***** válasza:
22%

A fiú-lány barátság valójában annyit jelent, hogy a fiú megdugná a csajt, de annak nem jön be. A fiú viszont nem akarja annyiban hagyni, ezért behazudik egy barátságot, hátha lesz valami később.

Elárulom: a barátság alapja a vonzalom hiánya. Ezért barátság csak akkor lehet, ha a felek ugyanolyan neműek, vagy kecirondák és nem vonzódnak egymáshoz. Vagy valamelyik ferde hajlamú.

2021. jún. 5. 07:47
 5/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó is egy vélemény. :D
2021. jún. 5. 08:04
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem vélemény, ez TÉNY.
2021. jún. 5. 08:11
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Szvsz nagyon korlátoltnak kell lenni ahhoz, hogy valaki szerint ne jöhessen létre barátság két ember között, nemüktől teljesen függetlenül.
2021. jún. 5. 08:19
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
7-es te rohadtul nem vagy tisztában a barátság jelentésével, ha így gondolod.
2021. jún. 5. 08:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#8. Lehet. Nekem a barát olyan személy, akivel jól érzem magam, önmagam tudok lenni mellette és tudunk hülyéskedni is, de komolyan beszélgetni is és tudom, hogy megbízhatok benne, számíthatok rá. Viszont nincs se romantikus érzelem, se szexuális vonzalom. Nekem van az életemben mindkét nemből ilyen személy, de lehet, hogy a te definíciód szerint ők nem barátok.
2021. jún. 5. 08:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rondának lenni hozzá, hogy a másik ember ne jöjjön be. Neked se tetszik mindenki, nekem se, még a rondáknak se.

Vannak férfi barátaim. Egyikük se ronda, de valamilyen okból el se tudom képzelni, hogy bármi legyen köztünk, és ez az érzés kölcsönös. Mondjuk a férjem öccse: olyan, mintha az én öcsém is lenne. Látom, hogy jól néz ki, látom, hogy jó fej, bőven nagykorú, de inkább a gondoskodó-anyai érzéseim erősebbek.

Kolléga: bírom, jó a humora, nem csúnya, de nagyon nem az esetem. Ő is így van velem, gondolom, mivel a felesége teljesen más típus. Ráadásul nagyban hozzájárul a szimpátiámhoz, hogy ő egy olyan utolsó Mohikán, aki hűséges. Ha rámmozdulna, hatalmas csalódás lenne, többé szóba se állnék vele.

De a legjobb példa egy kamaszkori barát, aki a gimis legjobb barátnőm pasija volt. Így ismertem meg. Mikor a barátnőm miatt összetört a szíve, sokat beszélgettünk, és próbáltam őket békíteni. Fura, hogy vele megmaradt a barátság, a barátnőm kikopott a fősuli alatt. 20 éve vagyunk barátok.

Aki úgy akar barátkozni, hogy puszilgat meg ölelget, azt leépítem egyből. Az nekem nem barátság.

2021. jún. 5. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!