Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi-nő barátság. Vagy nem teljesen?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom, egy szakra járunk. Még az egyetemi napokon ismerkedtünk meg, dicsérgetett, hogy szép a szemem, ilyesmik. Aztán a program után rám írt facebookon, hogy szeretne velem is tölteni egy napot a szabadidejéből meg találkozzunk. Utána még többször elhívott és mondtam hogy nagyon bátor hogy zh helyett is velem van, ekkor mondta hogy "azért hogy a barátnőm legyél". De konkrétan ez csak egy elsütött mondata volt hirtelen, reagálni sem tudtam. Utána közölte pár hónappal hogy barátnője lett és reméli hogy nincs harag köztünk emiatt. Nem értettem mert nem is jártunk meg semmi. Viszont a barátnője mellett is ugyanúgy szoktunk összefutni barátilag, és ami fura számomra az az hogy kér rólam egész alakos képet, persze nem küldök neki,illetve többször megkérdezte már hogy mi újság a pasikkal. Amikor az volt a válaszom, hogy jelenleg nincs, akkor elégedetten mosolyogva rátette a karját a vállamra és mondta hogy nem baj ez. Nem tudok ezen a viselkedésen kiigazodni. Barátnője van. Vajon mi állhat emögött?
Egy tahó ez, nem barát. Azonnal megdugna, ha lehetősége lenne rá.
2021. máj. 28. 10:17
2/10 anonim válasza:
Nem igazi barát, így puhatolózik nálad, csak azért barátkozik veled, hogy bejusson a bugyidba. Rég fel kellett volna ezt ismerned, nem igazán tudom mit értetlenkedsz rajta, a hülye is látja mi a helyzet.
2021. máj. 28. 10:22
3/10 anonim válasza:
akar téged nem is kérdés, de most jött egy nálad joobb. Azért még jó leszel tartalékba.
2021. máj. 28. 10:22
4/10 anonim válasza:
Biztosan bejössz neki. Az, hogy milyen helyzetben mondta el, hogy veled akar lenni, mindegy, a jelentése ugyanaz. Barátnője azért van, mert egyedül sem akar lenni, hiszen nem viszonoztál neki semmit. Szóval ez tipikusan az a barátság, amikor az egyik fél bele van zúgva a másikba. És persze hogy a barátnője mellett is akar találkozni, mert barátok vagytok. A barátnő jogosan lehetne féltékeny például
2021. máj. 28. 12:28
5/10 anonim válasza:
“utána pár hónappal” na mert az elsütött mondat és a közlése között nem történt semmi? nem is találkoztatok? értem én hogy hirtelen nem tudtál mit reagálni, de ez azért egy elegge meghatározó mondat ahhoz, hogy megváltoztassa valamilyen irányba a kapcsolatot...
2021. máj. 28. 13:50
6/10 A kérdező kommentje:
De ezt csak így beleszőtte. Ez a mondat nem kapott hangsúlyt valahogy olyan fura volt az egész😅
2021. máj. 28. 14:15
7/10 anonim válasza:
Mi állhat emögött?! Tényleg ennyire naiv vagy?! A birtoklás, semmi több. Te is megmaradj neki másod feleségnek.
2021. máj. 29. 12:18
8/10 anonim válasza:
"csak így beleszőtte" = annyira tervezte hogy elmondja, hogy kitalálta a tökéleteset. Tehát úgy cisnál mintha nem lenne jelentősége és hirtelen jönne, miközben gondosan kitervezte és minden egyes rezdülésed figyelte közben. Szerintem ez tipikusan arra módszer, hogy elmondja de mivel olyan mintha nem lenne jelentősége, ne legyen fura a helyzet kettőtök között
2021. máj. 29. 13:00
9/10 anonim válasza:
Ez sosem volt barátság, legalábbis a srác részéről. Az első perctől fogva bókol neked, találkozókra hív, te meg játszod az értetlent... Mivel a barátnője mellett is veled foglalkozik, így nyilván a nője a szamár, te meg lehetnél a ló, ha egyszer rábólintanál. Szóval a srác rendületlenül nyomul, te meg toporogsz egy helyben, hogy mit tegyél. Először is döntsd el, te mit szeretnél ettől a kapcsolattól, aztán annak megfelelően vagy lépjetek szintet, vagy lépj le.
2021. máj. 29. 13:30
10/10 Senior Séf válasza:
Így van, ahogy utolsó okfejtésében olvasható. Az a barátnő csak van, amíg jobbat (téged?) nem talál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!