Mit tehetnék, hogy a barátom teljesen kinyíljon nekem?
Mindenkivel locsog-fecseg, csak veled visszafogott?
Mert ez így gáz.
Viszont ha alapban egy zárkózottabb ember, akkor kár erőltetni.
Az én férjemnek kellett hozzá vagy 15 év, hogy megossza velem - és csak velem! - a legbensőbb gondolatait.
Félek, hogy végül kiderülne amit sejtek, hogy nem akar a barátom lenni, és csak teher vagyok számára...
Nem zárkózott, nem erre céloztam ezzel.
Vannak olyan emberek, akiknek rossz volt a múltjuk, nem bíznak meg szinte senkiben. Ha kérdezel, és válaszol rá, örülj neki. A lány, akibe szerelmes vagyok, nagyon nem szeret a múltjáról beszélni. De annyira, hogyha rossz témára kérdezel rá, egyszerűen magába süllyed, és picit bonyi úgy kirángatni onnan, ha nem vagy mellette (pl internetes chat-elés volt ilyenek miatt). Szeptemberben ismertem meg, november végétől ritkán, de néha magától elkezd mesélni valamit a múltjáról. Aminek nagyon örülök. Egyébként én is mindent megosztok vele. Nincs olyan, amiről ne tudna. Már csak az a bökkenő, hogy a lány amerikai, és ha motyogva mesél valamit, amikor nem vagyok friss és üde, ráadásul még szembe sincs velem, nem értek mindent.
De a lényeg az, hogy 3 hónapnyi "szenvedésem" után kezdett el megnyílni. De ha nem érzi kimondottan így, hogy ki kell beszélnie valamit magából, nem fogja megtenni.
Ilyen trauma vagy személyiség miatt lehet. Nála mind2 közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!