Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl vagyok rajta, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl vagyok rajta, miért nem érzem jól magam?

Figyelt kérdés

3 évig azt hittem, hogy nem élem túl, annyira szerelmes voltam belé. Mindent elkövettem, hogy kiverjem a fejemből, olyan voltam, mint egy megszállott, csak ő járt a fejemben. Más pasikkal lefeküdtem, hogy hátha sikerül így elfelejteni, de csak rosszabb lett. Volt közte tökéletes külsejű, de hiába. Aztán feladtam, beletörődtem, hogy soha nem leszek túl rajta.

Most először érzem azt, hogy túl vagyok rajta és ezt abból tudom, hogy valaki más elkezdett nekem fontos lenni. Nem érzem azt a földindulást, de be kell ismernem, hogy érzek iránta, mert úgy néz ki, nem fog összejönni ez se és eléggé padlóra tett. Eszem ágában sincs újrakezdeni ezt a kínkeservet, így hát megpróbáltam visszaszeretni az előzőbe, még mielőtt megint csapdába jutnék, de nem megy. Nézem a fotóit, van néhány videófelvétel is róla és olyan idegen. Képtelen vagyok azt érezni iránta, mint nem is olyan régen. Pedig jobb lenne, mert az új szerelmet nem akarom. Ebbe már úgyis beletörődtem, ezzel el vagyok. De nem mozgat meg bennem semmit. Nem lenne ezzel baj, ha nem éreznék óriási ürességet. Olyan semminek semmi értelme érzés. Nem úgy fáj, mint amikor még javában zajlott, hanem csak üresség van. Ő már nem mozgat meg, az újnak úgyse kellek. Ahelyett, hogy örülnék, hogy túl vagyok rajta, amikor azt hittem, életem végéig ő lesz a nagy szerelmem, egyszerűen üres vagyok.

Mi a bajom most? Mégse vagyok túl rajta és mivel nincs aki pótolja, még mindig ő hiányzik? Vagy szerelmes lettem az újba és azért érzem magam ilyen padlón?

De hát akkor mikor lesz ennek vége?

2021. jún. 4. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de a múltat felejtsd el, és inkább nyiss az újra...Soha ne mondd hogy soha..Ha meg nem jön össze, majd jön másik...Addig is inkább magadat kell feltöltened, mert ez az üresség ami benned van, nem igazán szerencsés párkapcsolat indításához...
2021. jún. 4. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a gyanúm, hogy a második miatt vagyok üres. Úgy értem, tele voltam végre élettel, amikor megismertem, csak most egy dolog miatt biztos vagyok benne, hogy nincs esélyem nála és ez tett padlóra. Nyilván ez nem túl vonzó, ha látja rajtam, de igazából ez már csak következmény.
2021. jún. 4. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi történt pontosan, milyen volt a kapcsolatotok és a szakítás, én csak leírok egy történetet, ami az egyik barátnőmmel esett meg.

Volt egy srác, nevezzük B-nek. Összeismerkedtek, a barátnőm folyamatosan áradozott róla hogy mennyire fantasztikus férfi, minden olyan tökéletes, ha van veszekedés vele azt is olyan jól meglehet beszélni, stb.. Eltelt egy kis idő és mintha elkezdte volna megunni, ha együtt láttam őket, akkor pedig úgy tűnt hogy B-t leamortizálja, fokozatosan egyre inkább elment az önbizalma, talán a sok csetepatétól.

A barátnőm végül szakított vele, de már előtte hetekkel csak arról témáztunk, hogy nem meri, mert szerinte annyira megfogja bánni, hogy soha nem talál majd olyat, mint ő volt. Nem nagyon tudtam mit mondani neki, láttam hogy nem működik már a kapcsolatuk, úgyhogy a szakítást ajánlottam, hisz benne is ez volt.

Megtörtént, de utána sem akarta elengedni, állandóan ment utána, találkákat akart, kereste. B nem akart, mondta neki hogy kimondta hogy szakítottak, legyen akkor vége. Ez még egy ideig ment, aztán találkozott új pasikkal és kavargatott velük, egy ideig mondta hogy na végre túllépett, de csak illúziókat kergetett és rettegett attól is, hogy őt fogják elhagyni. A vége mindig az volt, hogy hiányzott neki B, mindenkiben őt kereste és mikor azt hitte megtalálta a jobbat, rájött hogy csak megakarja találni és valójában nincs bennük amit keresett.

Vannak pasijai, de elég gyakran váltogatja őket és azóta is kallódik szegény. Azt látom, hogy nem tud ezen túllépni, nem tudja elfogadni hogy eldobott valaki olyat, aki ennyire számított neki. De ha nem működött, akkor nem tudsz mit csinálni, az élet megy tovább. Mondom, ez az ő története, fogalmam sincs nálatok mi volt.

2021. jún. 4. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem vagy rajta túl száz százalékosan. Ugyanazt az érzést keresed, mint amikor megismerted ezt a nagy szerelmet.Kéne még időt adnod magadnak, hogy rendbe gyere lelkileg. Csak így tudsz továbblépni. Ha neked ez öt év, akkor annyi... de kérlek, ne csapd be saját magad!

Egyébként nagyon is tudom, mit érzel...

2021. jún. 4. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Most nem csapom be magam. Az előző 2 férfivel becsaptam.

Ez a bánat azért van, mert nem fogom többé látni. Egy évvel ezelőtt volt valaki, akivel amikor szakítottam, azt éreztem, hogy egyáltalán nem ő hiányzik, hanem az a bajom, hogy már megint senki nem fogja elterelni a figyelmemet Róla. Most egész mást érzek. Lehetett volna ez is ugyanolyan nagy szerelem, csak már eleve lemondtam róla. Szerelmes vagyok, az a helyzet. Nem tudom mással megmagyarázni azt a mélységes bánatot, amit érzek amiatt, hogy nem látom többé.

2021. jún. 4. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!