Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy érzem mindjárt megőrülök....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem mindjárt megőrülök. Hogyan lehet ezt elviselni? Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelt kérdés

Barátnőm 3 hónapja szakított velem, de én még mindig szeretem.

Pár napja megtudtam, hogy van új pasija, ráadásul ismerem is, már korábban sem volt szimpatikus, vagy inkább kifejezetten antipatikusnak mondanám.

Barátaimmal csak "Ork"-nak hívjuk, amolyan Berki Krisztiános bunkó, nagydarab, izompacsirta, de nem szálkásan, hanem kicsit elhízva, pocakosan; a feje is gáz, a tekintetéből árad a sötétség.

Ezzel szemben a volt barátnőm egy vékony, törékeny, kis mellű, de nagyon formás testű, kifejezetten szép arcú, ízlésesen öltözködő, igazi nő, aki értelmes, intelligens, egyetemre jár, mellette dolgozik is.

Ha belegondolok, hogy az az Ork mit művel az exemmel, ahogy éppen dugja (bocs, nem tudom szebben megfogalmazni), hogy belerondít abba a gyönyörű testbe, egyszerűen megbolondulok... :(

2017. jún. 10. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem egy pszichológus segítségét kellene kérned. Nem vagyunk szakemberek, a mi véleményünk nem feltétlenül hasznos a számodra.

De ha engem kérdezel, csajozz te is.

19/L

2017. jún. 10. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
és a barátnőd nagyon is élvezi ahogy az az ork jó alaposan szétdugja, ebben biztos lehetsz
2017. jún. 10. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust javaslok én is. Semmi közöd mások magánéletéhez. 3 hónap épp elég idő, hogy ezt felfogd. Ha nem megy az nem mások hibája.
2017. jún. 10. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom Kérdező, de sajnos valahogy el kell engedned a barátnődet...
2017. jún. 10. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
39%

"Ha belegondolok, hogy az az Ork mit művel az exemmel, ahogy éppen dugja (bocs, nem tudom szebben megfogalmazni), hogy belerondít abba a gyönyörű testbe, egyszerűen megbolondulok"

fogadjunk, hogy az excsajod hatalmasakat élvez!

2017. jún. 10. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Hehe, valami hihetetlen dolog történt, ma tudtam meg, hogy már szakítottak, mert az orknak nem állt fel. :D :D

Most kicsit jobban érzem magam.

2017. jún. 11. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!