Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan könyebb elviselni?
Figyelt kérdés
A párommal vagyis exemmel egy éve szétmentünk. 7 hónapja egyáltalán nem is kommunikáltunk, de ha meglátom vagy szóbakerül összeszorul a gyomrom és könnyes lesz a szemem. Randizni sem merek, mert őt keresem mindenkiben. Tényleg könyebb kiheverni az előző szerelmed egy új kapcsolatban?2016. márc. 8. 23:40
1/2 anonim válasza:
Először le kell zárnod magadban. Miért lett vége, miért hiányzik, biztosan jó döntés volt-e, s ő tovább lépett-e már.
Ha nem mersz ismerkedni,akkor nem lesz új kapcsolatod, ha mégis akkor meg nem fogsz tudni koncentrálni az új emberre az életedben. Ne az exet keresd másban,hanem lásd meg az új embert, önmagát.
2/2 anonim válasza:
Felesleges addig belekezdeni másba míg érzelmileg nem zártad le. Tapasztalatból mondom, estem már túl én is hasonlón. Én egy éve mentem szét a párommal és éveket lehúztunk együtt, a sok esemény után ez is rátéve rátett, teljesen kiborultam. Jártam ebben a cipőben és én is mindig másban akartam keresni,de mi értelme ha nem tudnád boldoggá tenni? Így leláncolva esélyt se adsz neki találjon olyant aki szereti. Várj, a türelem rózsát terem. Kicsit ússz az árral. Nekem sincs azóta senkim, éppen most van alakulóban inkább egy fakabáttal szóval szerintem megérte. Éldd az életed, ne savanyodj meg miatta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!