Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor tudom elviselni ha iszok, le fogom tudni tenni a piát ha elmúlik a fájdalom?
5 év után szakított velem a barátnőm, de én még mindig szeretem, de ő végleg le akarja zárni a kapcsolatunkat, nem veszi fel a telefont nem is nagyon ír vissza sehol... Nekem ez annyira fáj, hogy ha nem iszok nem tudom elviselni az érzést.
De elgondolkoztam már komolyabb tudatmódosító szereken is.
Ezelőtt józan életet éltem, nem ittam nem drogoztam. Szóval ha elmúlik ez a fájdalom le fogom tudni tenni az whiskey-t vagy jó úton haladok az alkoholiznus felé?
Miért, így jobb? Sztem hagyd abba az ivást, és ha kell, beszélj sokat egy barátoddal vagy egy terapeutával. Segíteni fog. Engedd el, öt év az qva sok. Nem ér annyit.
Üdv:
egy néhai nagyivó
gyenge vagy,férfiak nem viselkednek így,nem sírnak és nem bánkódnak éveket.
ha alkoholista lesz valakiből az legyen úgy az hogy élvezi az italt :,D
nem bánatából,akkor azt mondom jól van egy f***sz igyon csak,de legalább élvezi.És végülis az a lényeg :,D
Hát igen a férfiaknak is vannak érzéseik
az csak egy dolog hogy kevesbe mutatjuk ki..
"gyenge vagy,férfiak nem viselkednek így,nem sírnak és nem bánkódnak éveket."
Hagyjuk már ezt...
Ránézésre egy nagydarab, szakállas, tetovált alak vagyok. Viszont tegnap elsírtam magam a fekpadon szűknyomás közben, mert annyira rám törtek az érzések.. Abszurd, de sajnos ennyire elfajult a dolog.. Nagyon hiányzik. Érzékeny ember vagyok legbelül és ő nagyon fontos volt számomra. Nehezen viselem ezt az egészet. Öcsém és haverom is próbáltak segíteni, de már csak szomorúan pillantanak rám mikor látják, hogy gond van. Próbáltam többet foglalkozni a hobbimmal, eljárni koncertekre meg minden. Úgy voltam vele, hogy ha nem oszthatom meg a pillanatnyi örömöm vele akkor az nem is igazán nagy boldogság..
Viszont nem adom fel. Akkor is bebizonyítom a szerelmemnek, hogy megéri egy utolsó esélyt adni nekem.
Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha igazán fontos neked akkor nem adod fel még egy darabig. Ne keresd most, ne próbálkozz, kell egy kis idő neki is. Ha voltak konkrét problémák akkor azokon változtass. Írhatsz is nyugodtan privátot, kb 7 hónapja vagyok ebben a szituációban. Hátha tudok pár tanácsot adni, hogy mit ne csinálj stb.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!