Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csak akkor tudom elviselni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor tudom elviselni ha iszok, le fogom tudni tenni a piát ha elmúlik a fájdalom?

Figyelt kérdés

5 év után szakított velem a barátnőm, de én még mindig szeretem, de ő végleg le akarja zárni a kapcsolatunkat, nem veszi fel a telefont nem is nagyon ír vissza sehol... Nekem ez annyira fáj, hogy ha nem iszok nem tudom elviselni az érzést.

De elgondolkoztam már komolyabb tudatmódosító szereken is.

Ezelőtt józan életet éltem, nem ittam nem drogoztam. Szóval ha elmúlik ez a fájdalom le fogom tudni tenni az whiskey-t vagy jó úton haladok az alkoholiznus felé?

2015. júl. 29. 17:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem nem az nem megoldás. Én szívtam csak hogy jobb legyen. Utána még 2 évig fogyasztottam marit. Azóta is volt, egy két szakításom de soha sem nyúlok többet, ezekhez hasonló cuccokat. Inkább le foglalom magamat, sportolok csinálom a hobbim , családdal vagyok és a haverokkal. Ez az ami segít nekem az ilyen helyzetekben. Nem szabad alkoholista lesz belőled, nem akaród te azt ugye? Erősebb vagy te annál, hogy ezt az utat válaszd. Nem baj ha fáj , ha fájnia kell fájón de ne feled csak erősebb leszel.
2015. júl. 29. 17:10
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Miért, így jobb? Sztem hagyd abba az ivást, és ha kell, beszélj sokat egy barátoddal vagy egy terapeutával. Segíteni fog. Engedd el, öt év az qva sok. Nem ér annyit.

Üdv:

egy néhai nagyivó

2015. júl. 29. 17:12
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Anno ugyanezt végigcsináltam.....1 évig ittam elég keményen. Egy idő után a fájdalom átment utálatba és az segített talpra állnom. Azóta egyszer találkoztunk egy esküvőn, de nem is köszöntem neki, számomra nem létezik többé.
2015. júl. 29. 17:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a munkám miatt nem jut időm szinte semmire... nem jut idő a hobbimra, beszélgetni nem nagyon tudok... vannak haverok meg csajok is de nem tudok velük normálisan beszélgetni... csak pár szót azok is általában hülyeségek... amúgy 23 vagyok
2015. júl. 29. 17:24
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem éri meg az alkoholba menekülni,csak lezüllesz és ott ragadsz annál a pontnál amit piásan sosem dolgoznál fel.Menni fog az neked józanul is whiskey nélkül;)
2015. júl. 29. 17:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Tanulj az én hibámból 1hónapja lett vége másfél éves kapcsolatomnak azt hittem bele halok..sírtam napokig első barátnőm volt egy nap annyira nem birtam már hogy szívtam meg ittam is egyszerre és be sokaltam tőle hánytam hányás közben rá ébredtem hogy egy nő sem érdemli meg hogy le legyél törve érte én mindent meg tettem amit csak tudtam mégis más pasi kelett neki a szivem tört össze hidd el nekem tudom milyen érzés...1hétig szívtam mindennap de rá jöttem hogy ez így nem oké...legutóbb táborban voltam ott is...4napon keresztül ittunk reggeltől estig csak akkor éreztem magam jól másképp bele haltam volna a gondolatba hogy ők mit művelnek stb..le kell ülj és el gondolkoznod hogy helyes-e így amit csinálsz és hogy megéri-e mert szerinte egy nő sem érdemli meg hogy ezt tedd magaddal!!!! nemtudom miért lett vége de ha szeret akkor úgyis vissza tér:) fel a fejjel!!
2015. júl. 29. 17:48
 7/15 anonim ***** válasza:
36%

gyenge vagy,férfiak nem viselkednek így,nem sírnak és nem bánkódnak éveket.

ha alkoholista lesz valakiből az legyen úgy az hogy élvezi az italt :,D

nem bánatából,akkor azt mondom jól van egy f***sz igyon csak,de legalább élvezi.És végülis az a lényeg :,D

2015. júl. 29. 18:10
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
Igen, a férfiak érzéketlen gépek, akiket benzin hajt. Sose értettem hogy lehet ekkora baromságokat írni, mint amit írtál utolsó.
2015. júl. 29. 18:17
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát igen a férfiaknak is vannak érzéseik

az csak egy dolog hogy kevesbe mutatjuk ki..

2015. júl. 29. 18:38
 10/15 anonim ***** válasza:

"gyenge vagy,férfiak nem viselkednek így,nem sírnak és nem bánkódnak éveket."

Hagyjuk már ezt...

Ránézésre egy nagydarab, szakállas, tetovált alak vagyok. Viszont tegnap elsírtam magam a fekpadon szűknyomás közben, mert annyira rám törtek az érzések.. Abszurd, de sajnos ennyire elfajult a dolog.. Nagyon hiányzik. Érzékeny ember vagyok legbelül és ő nagyon fontos volt számomra. Nehezen viselem ezt az egészet. Öcsém és haverom is próbáltak segíteni, de már csak szomorúan pillantanak rám mikor látják, hogy gond van. Próbáltam többet foglalkozni a hobbimmal, eljárni koncertekre meg minden. Úgy voltam vele, hogy ha nem oszthatom meg a pillanatnyi örömöm vele akkor az nem is igazán nagy boldogság..

Viszont nem adom fel. Akkor is bebizonyítom a szerelmemnek, hogy megéri egy utolsó esélyt adni nekem.

Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha igazán fontos neked akkor nem adod fel még egy darabig. Ne keresd most, ne próbálkozz, kell egy kis idő neki is. Ha voltak konkrét problémák akkor azokon változtass. Írhatsz is nyugodtan privátot, kb 7 hónapja vagyok ebben a szituációban. Hátha tudok pár tanácsot adni, hogy mit ne csinálj stb.

23/F

2015. júl. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!