Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor tudom elviselni ha iszok, le fogom tudni tenni a piát ha elmúlik a fájdalom?
5 év után szakított velem a barátnőm, de én még mindig szeretem, de ő végleg le akarja zárni a kapcsolatunkat, nem veszi fel a telefont nem is nagyon ír vissza sehol... Nekem ez annyira fáj, hogy ha nem iszok nem tudom elviselni az érzést.
De elgondolkoztam már komolyabb tudatmódosító szereken is.
Ezelőtt józan életet éltem, nem ittam nem drogoztam. Szóval ha elmúlik ez a fájdalom le fogom tudni tenni az whiskey-t vagy jó úton haladok az alkoholiznus felé?
"3" vagyok
Az én exem 3 év együttélés után hagyott el egy levél kíséretében, mert arra sem méltóztatott, hogy személyesen elmondja az érzéseit, félelmeit. Hiába kerestem számtalanszor telefonon, személyesen a szüleinél, felszívódott és soha nem hívott vissza.
Azért gyűlöltem meg egy életre, mert ha tisztességesen elém áll és segített volna lezárni a kapcsolatot akkor nem lettem volna egy érzelmi roncs a történtektől. Hozzáteszem, hogy mindezt a közösen előre eltervezett nyaralásunk előtt tette egy másik pasi kedvéért, akivel ráadásul egy jó időre külföldre költözött. Nem kell ecsetelnem, hogy ezt jó előre eltervezték....
Amikor az esküvőn összetalálkoztunk(kb 8 évvel később) egy pillanat alatt fel ment bennem a pumpa, az volt a szerencséje, hogy volt mellettem valaki, aki tudott a történtekről és elvitt a helyszínről....máskülönben nem álltam volna jót magamért.
37F
Mi lenne veled egy háborúban, ahol naponta 20 hullát látsz, köztük olyanokat, akik jó barátaid voltak?
Plusz nincs az a nő, akit ne lehetne megunni. Lehet, h ennyi idő után már el is váltatok volna. :P
Most pont egy háború kéne nekem...
Egy baltával a csatamezőn érezném magam igazán elememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!