Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a szeretö jelenletet elviselni a lehetö legkevesebb fajdalommal?
Ez nem az az eset, ami hosszú távon folytatható, azért is fáj. A fájdalom a test vagy a lélek jelzése, hogy valami nagyon nincsen rendben, változtatni kell.
Visszafordítani a dolgot akkor lehet, ha mindketten akarjátok. Te akarod. Ő akarja?
Miért akarsz beletörődni? Ha fáj valamid, elmész orvoshoz, nem? Vagy abba is beletörődsz?
Van olyan ember, sok, aki inkább beletörődik. Például fáj a foga, de nem mer elmenni orvoshoz, mert fél a foghúzástól vagy a gyökérkezeléstől. De azzal borítékolhatja is, hogy szenvedni fog. A lelki dolgok is így működnek ebből a szempontból. Ezt akarod? Vagy inkább boldognak lenni?
Olyan kapcsolatot szeretnél, ahol szeretnek annyira, amennyire te is szereted a másikat? Akkor tessék megmondani, hogy ilyen kapcsolatban szeretnél élni. Ő is ezt akarja? Veled akarja ezt? A válaszától függően kell cselekedni.
De valószínű, hogy nem ezt akarja, legalábbis nem veled. Akkor viszont pápát kell inteni neki.
Ebbe nem beletörődni kell, hanem páros lábbal kirúgni!
Nem elég, hogy megcsal, de még tovább rugdos azzal, amit mond. Nem tudom, hogy miért hagyod, hogy ennyire megalázzon. Ne legyél vak, ennél csak rosszabb lesz és a gyerekeidnek sem jó, ha ezt látják!
Csak kihasznál és a lábtörlője vagy. Tényleg ezt akarod? Inkább adj esélyt magadnak egy normális kapcsolatra és mielőbb szabadulj meg tőle! 25N
Kedves kérdés író hölgy!
Én egy 28 éves férfi vagyok. Hihetetlen de azt hittem eddig, hogy csak én vagyok a földön ilyen szerencsétlen aki ebben a cipőben jár! Az én történetem kisértetiesen hasonlít a tiédre, csak annyiban tér el, hogy nálunk egy közös gyerek van és házasok vagyunk! Nagyon át tudom érezni amit átélsz most, én már erősen a váláson gondolkodom, tudom az lenne a helyes csak sehogy sem visz rá a lélek, hogy megtegyem! De ebbe a helyzetbe bele őrülök! Remélem segít kicsit lelkiekben, hogy tudod nem vagy egyedül aki így járt! Sok szerencsét kívánok neked ahhoz hogy helyre jöjjön a dolog és kívánom hogy minnél hamarabb boldog légy mert megérdemled!
Üdv: Egy sorstárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!