Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tudtátok elviselni, mikor szakítottatok és az exnek lett új párja?
Figyelt kérdés
Nektek még nem sikerült túltenni magatokat az egészen,viszont ő már továbblépett.Ez bennetek azt erősítette meg,hogy ideje lenne nektek is lezárni végleg ami volt,vagy padlóra tett inkább.Én az új barátnő vagyok egyébként és azért tettem fel a kérdést,mert barátom exe nem tudja elfogadni,hogy neki már más van és nyomoz utána,hogy milyen a kapcsolatunk,felőlem is kérdezősködik amiket visszahallottunk.Néha semmiből ráír,hogy mi a helyzet.Van hogy sok boldogságot kíván nekünk,mint ha végre elfogadná és belenyugodna a szituációba aztán meg ki kel magából és oldalakat ír,hogy milyen sok hibája van barátomnak bla bla.2015. nov. 23. 20:01
1/2 anonim válasza:
Nagyon szar, de nem szólok bele a kapcsolatukba mert minek?
2/2 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet velem is, de én pont a másik oldal vagyok. Tudom, hogy neki van most valakije, borzasztó érzés, próbálok nem gondolni rá, de minden nap esezmbe jut, de tiszteletben tartom, nem nyomozok utána, nem zaklatom. Amennyiben később nyitni fog felém, nem fogok elzárkózni előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!