Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elviselni ha másért hagynak itt? Megőrülök .

Figyelt kérdés
Annak mondja, hogy szereti, azt öleli, azt csókolja, rá mosolyog ... Belehalok.
2012. márc. 26. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Tetves rossz és megalázó érzés. Ráadásul tehetetlen vagy közben. Idővel könnyebb lesz, ,másban nem igazán lehet bízni. Próbálj meg másra gondolni...könnyű mondani mi?
2012. márc. 26. 15:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tehetetlen vagyok, hiszen 300 km-re vannak tőlem... Bár lehet jobb, mert félek hülyeséget csinálnék ..
2012. márc. 26. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
hát inkább maradj jó távol szerintem... most komolyan meegaláznád magad egy ilyen ember miatt? egyáltalán, minek foglalkozol ilyen szemét állattal. szardmárle. keress egy másikat,egy ezerszer jobbat....én tutira tudom hogy egy sokkal jobbat fogsz találni, de még mennyire hogy sokkal jobbat !! :) aki téged elhagy, az egy defektes állat..nem tusja hogy mit hagyott el.. -.-" fel a fejjel, itt a tavasz itt a nyár .. :D
2012. márc. 26. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Már olyan dolgokat műveltem, amivel 100x megaláztam magam, ez nem tenne semmit, de természetesen nem megyek.

4 éven nem egyszerű túllépni...

2012. márc. 26. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:

hát.. veszett fejsze nyele. jegyezd meg végre, hogy az ilyeneket el kell felejteni, 4 év, 4 év, előbb vagy utóbb esetedben az utolsó utáni pillanatban ott kell hagyni. ha mást akar, akkor legyen vele. nincs poligámia..

amugy meg egy nagy hülyeséget csináltál hogy visszasírtad magad...évekig..mert igy azt gondolta hogy hát ő mindig itt lesz ha nem találok jobbat helyette majd ő is megfelel aztán ha jön egy másik vagy harmadik, akkor neki lapát, jöhet az ujcsaj..aztán az dobja a pasidat, és akkor visszamegy hozzád... hát. ennek vess véget. szakíts meg vele minden kapcsolatot, erősnek kell lenned. soha többé nem fogod magad megalázni előtte. kitartás.

2012. márc. 26. 18:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem sírtam vissza magam, egyik sem ilyen helyzet volt, mnt a mostani. Most könyörögtem, rohadtul szégyellem, de most már mindegy, nagyon rossz állapotban voltam.

És soha nem volt másik csaj, nem hagyott még itt másért ..

Ő volt a legbiztosabb pont az egész nyomorult életemben.

2012. márc. 26. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
de most akkor mi a szitu? én komolyan.. nem vágom :O
2012. márc. 26. 18:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha gondolod, és nem zavar, hogy nyavajgok meg hisztizek, írok üzit.
2012. márc. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!