Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megőrülök a négy fal között! Gáz ha bemegyek "bulizni"?
7 év után szakított velem a barátom, könyörögtem neki, hogy fogadjon vissza, de ő már rég más lányokkal kavar, persze tagad, azt hiszi nem tudom, közös ismerős mondta, hogy már dugni akar mással, már gumit is vett a holnapi buliba...
Nagyon kivagyok, mit csináljak??? Nincs semmi ismerősöm, gáz ha egyedül elmegyek kocsmázni? Megbolondulok!
Mehetek veled?
Most ért véget egy 3 éves kapcsolatom... igyuk le magunkat közösen. :)
F
Amúgy én nem voltam egyedül inni még. De szórakozó helyken voltam és az tök OK volt.
Szerintem mindenképp mozdulj ki. Öltözz fel és indulj el. És sétálsz egyet az is szuper. És ha kedved van bemész valahova és iszol egy pohár valamit. Vagy bemész táncolni valahova. A lényeg, hogy bármikor haza mehetsz :) EGyedül még ami klassz nézni az embereket. Ilyenkor nincs rajtam olyan nyomás, hogy most nekem kell itt a legvadabbnak lenni, sokkal tisztább a dolog.
EGyébként ha egyedül vagy nagyobb az esélyed arra is, hogy valakivel szóba tudsz elegyedni és beszélni kicsit.
Csak azért tudd mit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!