Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetem túl rajta magam? Borzalmasan érzem magam, de képtelen vagyok megnyugodni.
Figyelt kérdés
Egy lány barátom iránt többet érzek, amit megbeszéltünk. Ő nem tud minket elképzelni, viszont nagy szükségem lenne rá, nagyon nagy. Azt mondta, hogy csak barátként tud rám tekinteni. Hogyan viseljem ezt el? Próbálkozzak vagy hagyjam békén?2015. júl. 14. 20:48
1/8 anonim válasza:
Neked milyen társra van szükséged? Olyanra, aki kompromisszumként tekint rád, nem tekint igazinak; vagy olyanra, akinek TE vagy a legfontosabb, a világ összes férfija pont közül téged választana?!
2/8 anonim válasza:
Hajjaj, ismerős, csak éppen az én helyzetemben én vagyok a nő.
3/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen benne megvan minden amit akarok és képtelen vagyok beletörődni. El akarom felejteni de nem megy. Mit tehetnék?
2015. júl. 14. 20:55
4/8 anonim válasza:
Én is voltam igy,de idővel rájöttem hogy nem illenénk össze és utána már tudtam barátként kezelni.:)
Neked is menni fog csak idő kell.
5/8 anonim válasza:
Ne keresd,ne írj rá,és ne hívd többé. Nem kellesz neki.Hisz meg se érdemel. Találsz idővel jobbat nála. Akinek te leszel az élet.
6/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg úgy lesz, de nem akarom, hogy ennyire rosszul érezzek miatta. Óriási veszteségként élem meg, de nem tudom miért.
2015. júl. 14. 21:23
7/8 anonim válasza:
Én tapasztalatból mondom, hogy addig fog fájni neked, míg valaki mást nem találsz. Nekem leghosszabb idő volt két év, amíg egy férfi után epekedtem, de a barátom felbukkanása után minden érzésem törlődött.
8/8 anonim válasza:
Sajnos teljesen megértelek! :( Egyik haverom akiért odavoltam éppen nemrég kosarazott ki..szoval pacsii:(( Tudom mennyire szornyu amikor megtalalod vegre azt akiben minden passzol viszont te nem kellesz nekI... az elet szivas... Viszont tanacskent annyit tudnek neked mondani h ne nyomulj! A lanyok azt csak rossz neven veszik es meg zaklatasnak fogna fel amitol a megmaradt baratsagotok is csak meg rosszabb helyzetbe kerulne. Annyit tehetsz hogy egy ideig nem keresed, megvarod h o jelentkezzen amikor mar hianyzol neki. Viszont akkor sem szabad belemagyarazni h jaj biztos azert mert szeret...csak hianyzik h beszeljen valakivel aki a baratja..sajnos tapasztalatbol mondom.. de azert drukkolok! Ha lelki támasz kell nyugodtan irhatsz privatban, egyutt szomorkodunk majdxddd 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!