Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan egyetemi tanár,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan egyetemi tanár, aki a tanítványába szeretett bele? Elmeséled, hogyan történt?♥️

Figyelt kérdés

2021. máj. 30. 19:36
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#10 hm, azigen. Jóvágású hapsi?
2021. máj. 30. 20:24
 12/29 anonim ***** válasza:
92%
nem
2021. máj. 30. 20:26
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
A főiskola első évében a fiúkolit épp felújították, így a lányoknál laktak a ffi tanárok is. Az egyik csoporttársam már az évnyitón mutogatta az egyik tanárt, hogy milyen helyes és milyen szépen beszél, stb. Valamikor november környékén tűnt fel, hogy egyre kevesebbet van a szobában a csaj esténként. Aztán egyszer, amikor mentem ki éjszaka a mosdóba, beléjük futottam, a biliárdasztal melletti kanapén beszélgettek. A csaj félévkor átment másik főiskolára, onnantól nem titkolóztak. Tavaly volt a 20. házassági évfordulójuk. 😊
2021. máj. 30. 20:32
 14/29 anonim ***** válasza:
68%
13. vagyok, levelező és a tanárok is beutaztak csak, ezért a koliban lakott a prof. 😄
2021. máj. 30. 20:33
 15/29 A kérdező kommentje:
#13 tyű, az jó, ha ennyi idő után is együtt vannak♥️🥺
2021. máj. 30. 20:37
 16/29 anonim ***** válasza:
96%
Volt nemrég egy hasonló kérdés. Nekem a szüleim így ismerkedtek meg, édeasapám tanította édesanyámat. Két hete ünnepelték a 30. házassági évfordulójukat. Apukám rendszeresen kinézte anyukám órarendjét, bevárta a terem előtt, véletlen arra járt. Anyukám akkor még foglalt volt, de miután apukámnál levizsgázott, már nem. Azután elmentek randira és azóta együtt vannak.
2021. máj. 30. 21:13
 17/29 anonim ***** válasza:
91%
Azt hozzátenném, hogy itt a korkülönbség csak 2 év, tehát teljesen kezdő tanár és végzős hallgatók voltak
2021. máj. 30. 21:14
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

Ez volt az én kérdésem.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Bár sok releváns válasz nem érkezett rá, meg ha jól értelmezem, téged a fordított helyzet érdekel. Szerintem a fiatal pasik is ugyanúgy megnézik a tanítványukat. Bár szerintem a beleszeret szó erős, de vonzalmat simán érezhetnek, amin van cselekszenek vagy nem, de szerintem inkább nem, mert nem akarnak kellemetlen szitut.

2021. máj. 31. 00:14
 19/29 anonim ***** válasza:
42%

Igen van.

De 2 év után vége lett, mert végül nem váltam el a lány miatt.

2021. máj. 31. 09:10
 20/29 A kérdező kommentje:
#19 nagy volt a korkülönbség köztetek? Ilyenkor dolgozik valamiféle bűntudat a hűtlenség miatt?
2021. máj. 31. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!