Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a tanár-tanitván...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a tanár-tanitvány viszonyról?

Figyelt kérdés
Én beleszerettem az egyik tanáromba, és nem tudom mit tegyek. Már kb. 2 éve ez megy. 17/L.

2014. szept. 18. 00:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

1 év múlva érettségizel...

ha 2 évig kibírtad, akkor még ezt az egy évet szerintem próbáld meg valahogy átvészelni

2014. szept. 18. 00:33
 2/13 anonim ***** válasza:

nem szabad kikezdeni vele

keress egy korodbelit és szeress bele

2014. szept. 18. 00:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Rengeteg kis tini azt hiszi hogy "szerelmes" a tanaraba.
2014. szept. 18. 00:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Tényleg megértem ha azt gondoljátok hogy kis csitri vagyok. De, egyszerűen nem birom már ezt az érzést. Állandóan, mosolyog rám, kacsingat, meg ilyen kis apróságok, én pedig nem tudok mit csinálni. Ne gondoljátok hogy kitálalnák, soha nem hoznám őt kellemetlen helyzetbe. de, köszönöm hogy irtatok!
2014. szept. 18. 00:55
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Hát nem is tudom. Én már elküldtem volna a búsba azt a tanárt, ha diákokra kacsingat. Amúgy izgi lehet.
2014. szept. 18. 02:10
 6/13 anonim ***** válasza:

jó de azért az is kérdés h hány éves a tanár...

lehet nem olyan idős az is lehet h pár év van kettőjük közt

2014. szept. 18. 08:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig jobb jegyet adok....
2014. szept. 18. 09:18
 8/13 anonim ***** válasza:
töltsd be a 18-at és utánna .az a baj ha most lenne valami akkor az ő karrierjének és életének vége.mindent lehet és mindent szabad de vannak határok.Ha 18 leszel akkor már semmilyen törvény nem fogja tiltani.Most meg készülj a sulira és tanulj
2014. szept. 18. 10:45
 9/13 anonim válasza:
Hát, lehetséges hogy ez csak egy fellángolás, de ha tényleg komolynak érzed, akk sztem várd meg amég kijárod a sulit, aztán találkozgass vele, mint volt tanároddal, s majd kialakul... :)
2014. szept. 18. 11:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem kacsintgat rád, csak képzeled.
2014. szept. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!