Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan eseteket, amikor a volt tanár és a volt tanítvány összeházasodott? Okozott-e ez a külvilág felé problémát?
Nyilván nem mindegy, hogy egy 45 éves tanár jön össze a 15 éves diákjával, vagy egy 30 éves egyetemi tanár a 23 éves diákjával. :)
Szerintem onnantól, hogy megszűnik a tanár-diák kapcsolat, már teljesen normális kapcsolat lesz az övüké. Etikailag sem elítélendő.
Tudok ilyenről, többről is. Volt olyan is, hogy még a tanára volt, amikor összejöttek.
Pletykán kívül nem hiszem, hogy okoz mást :)
NAgyon minimálisan kapcsolódik, főleg mert házasság sem lett belőle, csak kapcsolat.
Az egyetemen volt egy óra amire nem jártam be, mert ütközött egy másik tárggyal. ZH előtti nap elmentem bulizni, ahol összejöttem egy sráccal, nem terveztünk semmit, tipikus egyéjszakás kalandnak indult, csak a másik keresztnevét tudtuk semmi többet. Reggel kicsit sajnáltam, hogy ennyi volt.
Másnap mikor álltunk sorba az előadó előtt ZH-hoz, név szerint kellett bemenni, hogy ültessenek minket és ellenőrízzék az igazolványokat. Kiderült, hogy az előző esti srác a tanár...
Ő így megtudta a nevem (mondjuk én is az övét, mert azt tudtam, hogy, hogy hívják a tanárt...) és megkeresett még aznap. Össze is jöttünk, körülbelül fél évig voltunk együtt.
Mi addig nem vertük nagy dobra, hogy együtt vagyunk ameddig vége nem lett a félévnek. Ő elmondta a tanszékvezetőnek és vizsgán figyeltek rá, hogy ne hozzá kerüljek a vizsgán.
Köztünk a korkülönbség sem volt túl nagy. Én 21 éves voltam, ő 29. Páran megszóltak minket, meg jött a nagy pletyka, hogy csak miatta kaptam jó jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!