Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan egyetemi tanár, aki a tanítványába szeretett bele? Elmeséled, hogyan történt?♥️
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 19:36
1/29 anonim válasza:
Bár én nem tudok felelni, de tetszik a szív a kérdésben.
2/29 anonim válasza:
Ez gyakori baleset. De legalábbis a szex a kettesért:)
3/29 A kérdező kommentje:
#1 kedvenc emojim. Xd
2021. máj. 30. 19:53
4/29 anonim válasza:
Szivecske a kedvenc emojid? Jajj de cuki vagy :). Kitalálom kommunikációs főiskolára jársz. Ott a kérdésben leírt az elvárás, teljesen természetes folyamat a kettesért.
5/29 A kérdező kommentje:
Gúnyolódj arrébb, légyszi.
2021. máj. 30. 19:58
6/29 A kérdező kommentje:
Nem a bszás miatt raktam fel a kérdést, csak érdekelt, hogy hátha vannak-e ilyen emberek is, akiknek azóta működik a kapcsolatuk a volt hallgatójukkal.
2021. máj. 30. 20:00
7/29 anonim válasza:
Egyetemi tanárként? Biztos van ilyen:) Az én exévfolyamtársam 25 év után is hallgatólányokat hajkurász:)
8/29 anonim válasza:
Semmi baj nincs a szivecskés emojival. 2021-ben vagyunk. Írtam, hogy nekem is tetszik.
(1-es voltam).
9/29 A kérdező kommentje:
#7 és van olyan lány, aki foglalkozik vele?🙄
2021. máj. 30. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!