Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem csak egy kémiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem csak egy kémiai reakció lenne? Illuzió az egész?

Figyelt kérdés
Csak egy agyi folyamat? nem is létezik? abba marad?

2021. máj. 25. 19:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

28

Akkor írd le, hogy hogy van.

2021. máj. 29. 13:18
 32/38 anonim ***** válasza:
50%

30

Szerintem tök megható meg elgondolkodtató, amit írsz. Csakhogy a szerelem TÉNYLEG vak. Simán rájöhetsz, hogy egy "tök hülyébe" szerettél bele és jól ki is szeretsz belőle. Ott aztán próbálhatsz mély lenni meg orvosolni meg igyekezni... nem fog menni.

2021. máj. 29. 13:24
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos az. Ezert is mulik el.

En a páromat maxon kivántam imádtam, es nekem kellemetlen, hogy már meg nem. Es hiányzik az az érzés Vele. De már nincs bennem.es igy olyan rossz, hogy nem érzem a tüzet, nem kívánom, meg semmi, pedig szeretem(más nem is kell)és hiányzik az az érzés. Ami az elején volt. Es nagyon hiányzik. És Vele hianyzik. De nincs.

2021. máj. 29. 13:55
 34/38 anonim ***** válasza:

Annál vak a szerelem szerintem is, aki kevés önismerettel rendelkezik és a tudattalanjanak van kiszolgáltatva. Minél több és súlyosabb feldolgozatlan traumája van, annál borzasztóbb emberekbe szeret bele.

Aztán ott van aki nem túl traumatizált mégis alacsony az érzelmi intelligenciaja, ő meg teljesen ösztönvezérelt és amiatt választhat hozzá nem illő társat, vagy egyszerűen csak elsikkad az érzés, mert nem tudja hogy kell táplálni. Szerintem kemény önismereti munka, hosszú érési folyamat van az igazán jó kapcsolatok mögött mindkét fél részéről, és emiatt az esélye hogy valaki huszonévesen megtalálja az életre szóló jó társát, nagyon kicsi.

2021. máj. 30. 10:53
 35/38 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit összekeveredtek a dolgok. A szerelem elmúlik.

Amit 30 meg 34 írt, abban azért sok igazság van.

30

"Szerinted amikor sok olyan sekélyes ember van, aki csak az ösztöneinek él, az miféle életre szóló szerelemre vár?"

Életre szóló szerelem nincs.

"Szerintem egy boldog, szerelmi kapcsolat mögött sok "munka" és odaadás van, az ember dolgozik önmagán is és a kapcsolat minőségének a javításán."

Boldog szerelmi kapcsolat valószínűleg az, ahol nagy szerelemmel indult a kapcsolat és egy boldog kapcsolat lett belőle.

34

"Szerintem kemény önismereti munka, hosszú érési folyamat van az igazán jó kapcsolatok mögött mindkét fél részéről, és emiatt az esélye hogy valaki huszonévesen megtalálja az életre szóló jó társát, nagyon kicsi."

Igen, de mint tudjuk, tizenévesek és huszonévesek is lesznek szerelmesek. Lehet, hogy nem "jól szerelmesek", de szerelmesek.

Két kérdést (min.) lehetne tehát feltenni:

1. Mikor múlik el a szerelem és mi jön utána?

2. Hogyan lehet "jól szerelmesnek" lenni?

2021. máj. 30. 12:21
 36/38 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2021. júl. 7. 01:01
 37/38 anonim ***** válasza:

Amit tudok és 100% ban igaz.

Szerelem nem lessz abból ha valaki jó életet kinál a másiknak.

Szerelem nem lessz abból ha nyaralni visz valaki csodás helyekre.

Szerelem nem lessz abból ha kinyalják a seggedet.

Azt mondják, hogy a nő választ mindig, van egy feromon illat amit kibocsájt a férfi magából és ha az betalál a nőnél akkor onnantól kezdödik az ismerkedési fázis, ennek nincs semmi anyagi vonzata, viszont a nő el is nyomhatja ezeket az érzelmeket de sérülni fog belül..

2021. júl. 7. 18:16
 38/38 anonim ***** válasza:
50%

37: Ezt viszont semmivel sem tudod változtatni. Hiába gyúrod ki magad, semmivel sem leszel vonzóbb, például. (tapasztalatból beszélek)

Ennyi erővel sorsjegyet is vehetnél, kb ennyi az esély, hogy majd megtetszel valakinek.

2021. júl. 7. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!