Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem csak egy kémiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem csak egy kémiai reakció lenne? Illuzió az egész?

Figyelt kérdés
Csak egy agyi folyamat? nem is létezik? abba marad?

2021. máj. 25. 19:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos csinos nőbe alaphelyzetben is belezúgnak, nem kell hozzá függőhíd.
2021. máj. 29. 07:48
 22/38 anonim ***** válasza:

21

Azonnal?? Bárkibe?? Nem hinném. 🤣🤣

2021. máj. 29. 09:23
 23/38 anonim ***** válasza:
21: de azonnal, egy masfel eves karanten es home office utan!
2021. máj. 29. 09:28
 24/38 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem elég ha egy pasi nem ürít este, másnap már az összes nőbe szerelmes. Kivéve a papucsokat.
2021. máj. 29. 09:40
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én nagyon rosszul ismertem a férfiakat eddig vagy vmi keveredik a fejekben. A dughatnék nem egyenlő a szerelemmel... tudtommal.
2021. máj. 29. 10:10
 26/38 anonim ***** válasza:

24

Mi a jó ég köze van ehhez a papucsoknak?

2021. máj. 29. 10:11
 27/38 anonim ***** válasza:
A kísérlet egyébént úgy szólt (de hát hol találom én már azt meg), hogy férfiakat a) nagy érzelmi megrázkódtatás ért (meghalt mondjuk a nagymamájuk) b) ilyen fent említett "veszélyes helyzetnek" voltak kitéve. Ezektől olyan agyi folyamatok indultak be, amik nyitottá tették őket arra, hogy SZERELMESEK legyenek (nem dugni akartak (csak)).
2021. máj. 29. 10:15
 28/38 anonim ***** válasza:
Nem,ennék kicsit összetetteb a dolog.
2021. máj. 29. 10:43
 29/38 anonim ***** válasza:
Van egy ősi kínai mondás a férfiakkal kapcsolatban: Ne legyenek illúzióid: aki udvarol, az d*gni akar. (is)
2021. máj. 29. 10:50
 30/38 anonim ***** válasza:

"abba marad?"

Szerinted amikor sok olyan sekélyes ember van, aki csak az ösztöneinek él, az miféle életre szóló szerelemre vár?

Szerintem egy boldog, szerelmi kapcsolat mögött sok "munka" és odaadás van, az ember dolgozik önmagán is és a kapcsolat minőségének a javításán.

Ha az életem alakulását ösztönszerű, öntudatlan érzelmi állapotok vezérelnék, akkor biztosan nem tudnám túlságosan elmélyíteni a kapcsolatom senkivel.

Aki 0 önismerettel rendelkezik, nem tudja, hogy miért van együtt a párjával, vagy mit keres egyáltalán, csak úgy tengődik a világban a pillanatnyi érzései hatására céltalanul, akkor így túlságosan tartalmas kapcsolatokat nem is lehet kialakítani.

2021. máj. 29. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!