Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, rohadt ciki ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, rohadt ciki ilyet kérdezni, de hogy kakiljak a barátomnál?

Figyelt kérdés

Holnap estig még nála vagyok, most vagyok itt először. Olyan szerencsétlen a ház elrendezése hogy hihetetlen. Van a nappali, mellette van közvetlen a wc/fürdő, az mellett pedig a tesójának a szobája.

Itt vagyok mar tegnap óta de ilyen időben senki nem megy sehova, itt ülnek a nappaliban. Nekem meg mar kéne kakilnom egyet de így nem tudok. Tudom természetes dolog stb. de higgyétek el, nincs hozzá merszem.

Van még egy masik mosdó is a földszinten, de az kicsit szét van verve, meg néha el szokott dugulni de papiron használható. Azt meg azért nem merem használni nehogy dugulas legyen.

2021. máj. 24. 18:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Wczz nyugodtan, aztán pl tusold le a talpad vmi erős tusfürdővel. Mondd,hogy izzadt volt a talpad is..stb, ha kérdik. Jó illat lesz,elveszi a szagot. A mégjobb ha inkább tusolsz wczés utàn! 😊 én így szoktam.
2021. máj. 24. 18:36
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

Lemész a lenti WC-be. A csészébe reklámszatyor. Abba termelsz, majd elkötöd a nyakát, és bele a kukába.

Vagy...feléred a kézmosót? Rá tudsz farolni?

2021. máj. 24. 18:36
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
#11: ha azt mondja, hogy savanyú, ecetes, áporodott talpszaga van, még el is hiszik.
2021. máj. 24. 18:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond, hogy nagyon le izzadt által elmész tusolni. Megengeded a vizet elvégzed a dolgod és utána még gyorsan letusolsz.
2021. máj. 24. 19:18
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
behalok a válaszokon :D jól ki lettél nevetve
2021. máj. 24. 20:05
 16/21 anonim ***** válasza:
16%
Kimész a sufniba keresel egy diszperzites vödröt abba reklámszatyor aztán küldheted neki 😂😂😂
2021. máj. 24. 21:29
 17/21 anonim ***** válasza:
84%
Elmész "futni", és egy nyitva tartó benzinkút WC-jében kirakod.
2021. máj. 24. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjatok mar szegenyt... En tudom milyen szar szitu lehet ez neki. De amugy tenyleg, legrosszabb esetben irany a benzinkut es ott nyugodtan kakilhatsz, senki se fogja tudni hogy te voltal.
2021. máj. 24. 22:09
 19/21 anonim ***** válasza:
89%
18#. De én elmondom úgy is 😂😂😂
2021. máj. 24. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Olyan lehetsz, mint Kulagép az Amerikai Pite filmből. Rohant haza xarni. Aztán egyszer jött Stifler és felturbózta a suliban a moccachinoját. 😂😂😂
2021. máj. 24. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!