Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha össze vereztem az ágyat a barátomnal? Mit fog hozzá szólni? Veletek történt már ilyen?
1-kor haza jöttem a munkahelyemről annyira rosszul voltam fájt a hasam nagyon sok gyógyszert vettem be amitől elaludtam 3-4 körül és nem ébredtem fel hogy cserélni kell. Egy munkahelyen dolgozunk és tudta hogy mi bajom.
Most keltem kb fel órája zuhanyoztam, átöltöztem de az ággyal nem tudom mit csináljak?
Barátom már alszik ebresszem fel?
A vérfoltot jó lenne mihamarabb hideg, szappanos vízzel átdörzsölni. Értelmes férfi nem csinál ebből ügyet.
Off: keress egy jó nőgyógyászt! NEM NORMÁLIS dolog, hogy ennyire rosszul vagy. Ahogy az sem, hogy 2-3 óra alatt lepedőig ázol. Addig is próbáld ki a menstruációs bugyit. Én kb.1 éve használom és sosem volt még vele balesetem.
Szoktam járni nőgyógyászhoz azt mondta nekem hogy ez normalis. Megvizsgált semmi bajom nincs.
És nem 2-3orat aludtam hanem vagy 5 órát. 2.nap nekem mindig nagyon erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!