Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, rohadt ciki ilyet kérdezni, de hogy kakiljak a barátomnál?
Holnap estig még nála vagyok, most vagyok itt először. Olyan szerencsétlen a ház elrendezése hogy hihetetlen. Van a nappali, mellette van közvetlen a wc/fürdő, az mellett pedig a tesójának a szobája.
Itt vagyok mar tegnap óta de ilyen időben senki nem megy sehova, itt ülnek a nappaliban. Nekem meg mar kéne kakilnom egyet de így nem tudok. Tudom természetes dolog stb. de higgyétek el, nincs hozzá merszem.
Van még egy masik mosdó is a földszinten, de az kicsit szét van verve, meg néha el szokott dugulni de papiron használható. Azt meg azért nem merem használni nehogy dugulas legyen.
Bemész, magadra zárod az ajtót, elvégzed a dolgodat azt kész. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
Cikibb lesz fetrengeni mellette mert görcsölsz, meg telefingod az ágyat.
Tenyleg borzaszto elosztas de ok is ott csinaljak..nalunk meg sz.rabb volt mert a konyhabol nyilt a wc.
De ha menni kell menni kell, nem jó a tartogatas.
Komolyan mi van it a Gyakorin, hogy minden héten 20-30 "Nem merek kulázni, mi legyen?" kérdés van itt?
Most komolyan, engeded, hogy a végbeledbe tolja a farkát, de egy egészséges xarást nem mersz előtte megcsinálni???
5-ös,
Nem, azt a srác szobájába rejtett kamerán keresztül nézik hang nélkül:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!