Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kapcsolat kb mindenkinek összejön 20-22 éves koráig max?
Figyelt kérdés
Én már elmúltam sajnos 22 is, de egy lánynak nem kellek. Pedig nem vagyok ronda, meg emberileg sem vagyok rossz szerintem. Inkább csak nincs lehetőségem, mert nem vagyok társaságba járós.
Nagyon rossz érzés a lelkemnek hogy még sosem szeretett lány, meg sokan tudják hogy nem volt még barátnőm-nem tudom mit gondolhatnak rólam.
2021. máj. 24. 17:05
1/6 anonim válasza:
Én nő létemre 25 éves koromban voltam először kapcsolatban. Volt egy plátói csalódásom 20 évesen és nem tudtam kiheverni. A 25 éves kori kapcsolat se kellett volna, mert nem szerettem, de a társadalom már elvárta.
Majdnem 30 voltam, amikor először voltam olyan kapcsolatban, akit szerettem is.
2/6 anonim válasza:
Nem mindenkinek. Ez nincs korhoz kötve. Egy barlangban éltél az elmúlt 4-5 évben, akkor ne csodálkozz.
3/6 anonim válasza:
Nem, nekem is 25 évesen lett először kapcsolatom.
4/6 anonim válasza:
Azért remélem azok a "csajok", akik azt írják, hogy 25 évesen volt az első kapcsolatuk azok csak trollkodnak. Egyszerűen ilyen NINCS!!!Legalább is egy nőnél. Egy férfi simán leélheti agglegényként az életét, de egy nő nem (vénlányként).
5/6 anonim válasza:
Én most múltam 22 és nem jött össze.:D jó mondjuk vannak testi hibáim,de akkor is.Férfi még csak meg sem ölelt soha,a kezemet sem fogták meg.Úgyhogy nincs ez korhoz kötve. 22/N
6/6 anonim válasza:
Kedves #4-es, de igen, van. Nem mindenki ugrik rá az első szembe jövő f*szra. És nem mindenki olyan szerencsés, hogy 16 évesen megtalálja a számára megfelelő partnert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!