Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli lányok, milyen fiúkkal jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Viselkedés, stílus, kinézet.
Milyen fiúk nem érdemlik meg azt hogy barátnőjük legyen?
2021. máj. 21. 16:32
11/16 anonim válasza:
8. most miért, jó vegán nem vagyok, a halat nagyon is szeretem, meg a szalonnasütést se vetem meg, de többségében nem húst fogyasztok mert nem szeretem, de viszont tejterméket elég sokat. És senki nem nevezett csúnyának, csak általános iskolába egy csaj amiért nem akartam összejönni vele :/
12/16 anonim válasza:
11. szintén, én is f. van kedved melegedni?
13/16 anonim válasza:
Bocsánat a szalonna belefér, de a lecsókolbászt nem szeretem.
15/16 anonim válasza:
Olyannal amelyiknek van pénze meg nagy farka.
16/16 anonim válasza:
Mit kell ebbe annyi mindent beleképzelni? Úgy értettem az érett felnőttet, hogy tud értelmes beszélgetést folytatni például a szüleimmel, ismeri az illemszabályokat, nem kell miatta szégyenkeznem társaságokban. Tud viselkedni, mert sok olyan pasi van, akit biztosan nem vinnék haza, mert nem felvállalható a viselkedése. Ettől még legyen humora és lehet életvidám, csak ne viselkedjen idióta gyerek módjára, ne legyen sértődékeny minden szaron meg ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!