Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 28 évesen már idős vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen már idős vagyok házasságra/gyerekre?

Figyelt kérdés

A családom minden nap azzal nyaggat,hogy már nem fogok kelleni senkinek, húzzak bele, vénlány leszek...stb.

Volt egy 5 éves kapcsolatom, ami 3 éve ért véget. Túlvagyok rajta, nyitott lennék új kapcsolatra, de nem találkoztam még olyannal, akivel meglett volna az összhang. Nem vagyok elkeseredett, egyedül is jól elvagyok, vannak barátaim, szeretem a munkám,és vannak hobbijaim. De már annyiszor hallom, hogy öreg vagyok és késő már ahhoz, hogy megtaláljam az "igazit", hogy hajlamos vagyok esténként szorongani ezen és szomorú lenni.

Más is volt hasonló helyzetben?

2021. máj. 20. 22:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

#30 nem

csak ostobaságot írtál és dühítette a #29et

2021. máj. 21. 18:09
 32/32 anonim válasza:
dehogy
2021. máj. 22. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!