Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha 24 évesen nem vágyom még házasságra, gyerekre, összeköltözésre?
Hát nem tudom...
Anyám pl pont 24 volt amikor születtem.
Nem értem mi van ma a nőkkel. Sokan 30 éves korban szülnek de ha belegondolsz 50 évesen lesz egy 20 éves lányod ha 30 évesen szülsz.
A mamámnak 50 évesen már unokája volt...:D
Ha nem vágysz rá lehet nem szereted a párod. Gondold át a kapcsolatod.
"ma 04:45"
Nagyon hülyeséget írtál! A szüleink, nagyszüleink nem csak azért vállaltak hamarabb gyereket, mert jobban szerették a párjukat, rátermettebb nők voltak, hanem mert nem kellett 22-25 éves korukig tanulni ahhoz, hogy a munkavállaláshoz megfelelő papírral rendelkezzenek, ezenkívül SOKKAL könnyebben és olcsóbban jutottak lakáshoz. Ergo: nem volt ekkora felelősség a családalapítás, nem járt vele annyi plusz teher. Ezenkívül sokkal nagyobb volt a társadalmi nyomás is, egy 26-27 éves nő már vénlánynak számított, ami
miatt szégyen illette. Ma sokkal nagyobb felelősség a gyerekvállalás, később állnak munkába a fiatalok, később kezdik el az önálló életüket. Miért lenne az baj, hogy valakinek 50 évesen 20 éves a gyereke??? Hát ha neki úgy volt jó... 24 évesen bőven belefér szerintem, hogy valaki még ne érezze magát érettnek az anyaságra, de ettől még szeresse a párját.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen, manapság már sokkal nehezebb, felelősségteljesebb gyermeket vállalni, lássuk be, az emberek többsége valóban csak nehezen tehetné meg, hogy 30 éves kora előtt (az iskolák elvégzéséig, rendes állásig, normális otthonteremtésig) gyermeket vállaljon.
Bár én most ettől a ténytől függetlenül tettem fel a kérdést, itt a "belső késztetésről" van szó, nem arról, hogy megtehetném-e, vagy sem. És ugyebár nem csak a gyerekvállalásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!