Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen már idős vagyok házasságra/gyerekre?
A családom minden nap azzal nyaggat,hogy már nem fogok kelleni senkinek, húzzak bele, vénlány leszek...stb.
Volt egy 5 éves kapcsolatom, ami 3 éve ért véget. Túlvagyok rajta, nyitott lennék új kapcsolatra, de nem találkoztam még olyannal, akivel meglett volna az összhang. Nem vagyok elkeseredett, egyedül is jól elvagyok, vannak barátaim, szeretem a munkám,és vannak hobbijaim. De már annyiszor hallom, hogy öreg vagyok és késő már ahhoz, hogy megtaláljam az "igazit", hogy hajlamos vagyok esténként szorongani ezen és szomorú lenni.
Más is volt hasonló helyzetben?
Ha a családod ezt gondolja, akkor ne is haragudj de a gondolkodásuk elég kreténségre vall.
Amúgy meg még is hol próbálsz meg ismerkedni? Vagy te is csak az a típus vagy aki panaszkodik és várja a csodát? De nem ismerkedik konkrétan sehol?
Igen, a családom vidéki. Én pedig Budapesten élek. Köszi a hozzászólásokat:)
21-es: Hát, egyrészt munkámból kifolyólag elég sok emberrel találkozom, az első páromat is így ismertem meg. Másrészt egyetemen, levelezőn végzem a második szakomat, ott is találkozom emberekkel. Járok egy csapattal túrázni havi egyszer, ott is folytom cserélődnek a résztvevők. Mellette pedig gyakran csinálok programokat a barátaimmal, és megyünk ide-oda.
Internetes társkeresőn nem vagyok fent, nem igazán hiszek benne.
Én értem, hogy manapság már mindent lehet hála a tudománynak, de akik 35+ fölött kezdenek el elgondolkozni a család alapításon miért csodálkoznak, hogy rövid időn belül a meddőségi klinikán találják magukat? Tudom miről beszélek, szülészeten dolgozom. Már 26 éves kismamák is jönnek, akinek csak lombikkal sikerült a baba...a 35-40es korosztályt meg ne is említsük.
Nyilván, ha nincs meg a párod akkor vadidegennel csak ezért ne állj össze. De azért azt tanácsolni, hogy bőven ráérsz 40 éves korodig azért kicsit meredek.
Kérdés tudod - e ki az igazi számodra, tudod - e mit tudsz adni és mit várhatsz el... Sajnos az idő olyan hamar telik, mint gyerekkorunkban a nyári szünidő...
Csak akkor ugorj bele valamibe, ha tudod vállalni a jövőd egyedül is a gyerekkel,ha netán... Hülye egy világban élünk.
Utolsó, most vulgáris leszek, előre is elnézést: ez ki a f*szt érdekel a kérdés szempontjából?
Kérdező, szerintem sem vagy elkésve. Sajnos a társadalmi elvárások képesek megbéklyózni az embert, főleg, ha azok a családtól érkeznek. Szard le, nem akarok véleményt formálni a családodról, de elképzelhető, hogy inkább ők frusztráltak emiatt, és az van a fejükben,
hogy "jajj, már xy-nak is most született gyereke, én mikor mutogathatom már az unokámat?" K*rva gáz mentalitás és a legkevésbé sem minősít téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!