Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy párkapcsolat, vagy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolat, vagy több kell az életbe?

Figyelt kérdés

Teljesebb az élet, ha az ember nem az első szerelmével marad? 4 éve

vagyok együtt a párommal, ő az első kapcsolatom. Szeretem, de már nem szerelemmel, hanem, mint a legjobb barátomat. 25 éves vagyok.

A kapcsolatunk nyugodt és biztonságos, néha kicsit unalmas. Mindent megbeszélünk egymással, maximális a bizalom és az őszinteség. Mindent tud rólam, ő ismer a legjobban ezen a világon. És nagyon nagyon szeret. Néha azt érzem, annyi hűtlen férfi van, a barátnőim is szinglik, maradok a párommal, neki szülök majd gyereket és együtt maradunk.

Máskor azt érzem, hogy ezen a hatalmas lelki támogatáson kívül, sok mindent változtatnék a kapcsolatban, vágynék arra, hogy többet tapasztaljak, hogy kicsit még bulizzak, utazzak. Félek, hogy ha most így érzem, akkor az évek múlásával ez a nyugalom monotonná és unalmassá válik.

Ő szeretné lassan elkötelezni magát, én pedig ettől félek. Mert egyrészt 25 éves vagyok, félek, hogy nem lesz olyan férfi akiben ennyire bízom és aki ennyire szeret, nem akarom megbántani, de az idejét se rabolni, félek, hogy nem leszek már szerelmes, hogy nem lesz ilyen harmonikus kapcsolatom, félek a magánytól, de attól is, hogy belemegyek a házasságba, benne maradok és utána megbánom, hogy miért nem léptem időben.

Ilyenkor hirtelen azt hogy 25 vagyok, nagyon soknak érzem, pedig sosem érdekelt a korom eddig.

Valaki volt már hasonló helyzetben?

Köszi a válaszokat!

2021. máj. 18. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A leírás alapján egyszerűen nem illetek össze. Erre nincs gyógyír.
2021. máj. 19. 00:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen rövid idő alatt unalmassá vált és nincsen közös jövőképetek, akkor nyilván lépni kell.

Én 18 éves korom óta a férjemmel vagyok, soha nem merült fel kételyem vele kapcsolatban. Ilyen is van. De ti nem ebbe a kategóriába tartoztok valószínűleg, amivel semmi baj nincs.

2021. máj. 19. 01:42
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Ez csak az én személyes véleményem, de egy 25 éves (mondjuk egy 40 is) túl fiatal ahhoz, hogy kompromisszumot kössön és egy langyos kapcsolatban maradjon, ahol csak őrlődik és folyamatosan beteljesületlen.

Szerintem semmi erény nincs abban, ha valaki letelepszik egy olyan kapcsolatban, ahol nem érzi magát teljesen jól, vagy aminél többre vágyik, csak azért, mert az ismeretlentől való félelem miatt nem mer kilépni.

Igen, van egy csomó hűtlen meg fos meg sz-r férfi.

De van nagyon sok, aki meg nem. De ne ez határozza meg azt, hogy te milyen döntést hozol az életben.

Párkapcsolat nélkül is tökéletesen szép és teljes életet lehet élni. Egy rövid pár hónapos szenvedélyes kapcsolat is jobb - szerintem - mint egy örökké tartó langyosvíz.

Nyilván mindenkinek más céljai vannak az életben, nekem nem vágyálmom pl. családot alapítani és letelepedni, így én nem is állapodok meg, ha úgy érzem, valami nem jó. Lehet, hogy akinek a család a fontos, meg az állandóág, a megbízhatóság, ő sokkal ragaszkodóbb meg kitartóbb és kompromisszumképesebb, mint én. Mindenki más beállítottságú, neked kell eldönthened, igy neked mi a fontos.

25 évesen még kisbaba vagy, hatmillió jó pasit tudsz fogni, ha nagyon szeretnél.

2021. máj. 19. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:

"Egy párkapcsolat, vagy több kell az életbe?"

Több.

2021. máj. 23. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!