Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki le teudja írni hogy mi az oka hogy sok alacsony lány a hozzá sokkal magasabb fiúkhoz vonzódik?
Most van egy lány akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz ő kb 160 én 190 magas vagyok,de nagyon tetszik nekem is az hogy ő alacsony, neki meg az hogy én magas vagyok.
Pontosan miért van ez?
Pedig sok hátránya lehet ennek pl csókolózáskor.
18.-nak.
Mert hány mai 25-35 közti férfinek van 50+M lakásra?
Ezt a mondatot amúgy a nők főleg úgy fejezik be, hogy "Ha magasabb nálam a pasi."
szóval én főleg azt tapasztalom, hogy a nőknél egy hapsi nagy átlagban mindig magasabb. Ezért a nőnek nem számít, hogy a pasi 170cm vagy 190cm, mert a nő kb 164 cm körüli (átlagban) a pasi meg 176cm átlagban.
De ha egy átlagos csaj 164 cm és találkozik egy nála alacsonyabb 160cm-s psaival, akkor nem veszi "emberszámba". vagy ember számba veszi, de nem FÉRFInak tekinti, hanem kisfiúnak.
Ha lehetséges, akkor ne azzal vagdalkozzatok visszarám, hogy biztos komplexusos alacsony srác vagyok. Nyugi elvagyok a 179cm-mel. Nem volt problémám a magasságommal sose. Csajom 169 cm. Pont 10 cm-vel vagyok magasabb nála, szóval minden oké.
CSAK azért írtam, mert én ezt tapasztaltam eddig a világból. Aztán ezt a következtetést vontam le. gondoltam megosztom Veletek.
24F
#24 Egyiknek se kellenél.😆 A 180-190 cm magas nőknek te vagy a törpetacskó.
Üdv, egy 178 cm magas lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!